Wednesday, January 12, 2011

RAJA FARAH SEKATIL DGN MUMMY TNIE

u all semua jgn cemas2 pasa sekatil tu..camni...aritu kami sekeluarga bercuti ke langkawi..tidur kat Hotel perrr yerr tak ingat la...masa kami menginap kat sane farra n team yang lain..nabila..elly mazlein,ramai lgi pelakon duk hotel yang sama...dorang semua tgh buat penggambaran drama NAOMI..ingt lgi tak??

klu u all nk tau...camner faraa bole duk sekaitl dgn kami satu family...pas kami ambik gambar dgn dia...pastu dia nk buang sampah kat luar ..pintu kami ni terbuka jer..so dia kata bole masuk tak...dia tnyer saper da panadol..dia nk demam..so mak mummy ni punya la peramah sambil bg ubt dia tnya la mcm2 soalan kat faraa..u all nk tau ..suara farra alahai lembutnya...dia sgt sweet n baik jer tau..dia citer pasal family dia...dia da 3 org adik beradik..dia ank tunggal perempuan...dia bnyak la ber borak..dia mmg sgt2 OK tau...

lain plak dgn elly mazlen masa tu...hmmm sgt2 sombong looor...nk ambik gmbr pun payah..lari2...hmmm adat la kot...ok nnt mummy citer pengalaman mummy dgn elly mazlen..skg ni jom zasssss dgn fara dlu...





angah bersama nabila amy seach yg tgh mengandung masa ni...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget