Wednesday, January 19, 2011

ANAK GENIUS

u all nk anak genius tak...of couse la kannn.. so mummy nk bg skit tips samplemnt berkenaan genius ni... Brand  DCL ada mengeluarkan produk D-genuis n E genius...


 D-genius dan E-Genius

Fungsi D-GENIUS ialah:
  • Meningkatkan immunisasi tubuh - mengurangkan demam, selsema dan jangkitan kuman
  • Mencerdaskan minda dan otak
  • Meningkatkan selera makan
  • menambahkan daya kreativiti
  • Mengatasi masalah telinga berbunyi
  • Membantu pertumbuhan prima
  • Mengatasi masalah hiperaktif
  • Merawat masalah saraf dan mental (takut, cemas dan runsing)
  • Mewujudkan ketenangan fikiran – anti stress
  • Membantu mengecutkan pertumbuhan tumor
  • Mengatasi masalah bertutur/berjalan
  • Menguatkan daya ingatan
D~G’nius sesuai untuk bayi hingga kanak-kanak berusia 13 tahun. Amat baik untuk bayi yg kuning masa dilahirkan - hancurkan, basahkan dan letak di lidah atau campur ke dalam susu.

arissya makan d-genius berumur dari 3 bulan lagi..bagi mummy setiap bulan perubahan bnyak ketara.. sebenarnya d-genius ni meningkatkan penggunaan otak anak kita ..satu hari penggunaan kanak-kanak sebanyak 3 ganda pengunaan salah satu otak (kiri/kanan). bila u all bg d-genius pengunaan otak anak anda sebnyak 6 kali ganda satu hari. sebenarnya kita tak x nak bg anak kita lembab or hyper-active...(kanak-kanak sekarang kan bnyak mkn pelbagai snek)...bile bayi start mkn sebenarnya mempercepatkan tumbuh gigi, cepatkan berjalan, bercakap, interted pada buku dan bijak! segala-galanya arissya cepat..


Apa beza D-genius n E genius ??

*D-genius untuk bayi dari umur o-12 tahun.

*E-genius untuk kanak-kanak &dewasa 12 keatas

Pengamblan D-genius...testimoni anak mummy sendiri : arissya..




MUMMY TINIE BERWAJAH BARU

hmmm pe la yang berwajah baru ni kan...muka nya ka?hidung nya ka? pipi nya ka? or badan nya ka? ohhh badan klu kurus satu blog mummy da kecoh..hihih ..untuk pengetahuan u all mummy mempunyai azam n hasrat baru...PKAI TUDUNG terusss... kebetulan hari awal muharram..alhamdulilah...







so pe pendapat korang??

p/s:mummy pun jual tudung gak..nnt mummy akan upload shawl, syria.inner..mcm-mcm ada...untuk u all semua k...tnggguuu
There was an error in this gadget