Thursday, August 25, 2011

BERBUKA PUASA BERSAMA EX-UITM

masa sabtu lepas buka puas dengan si zira...dia ni cakap last minute so kami buka KFC jer..ingat nk buka puasa kat briyani the curve tapi dah penuh..so pe lagi g one utama makan kat sana jer...

bab arissya: dia first time jumpa adam (anak zira) arissya malu2..makan tak comot pastu dia tak buat perangai dan paling bagus bole abis seketul ayam...ambik ko!!

bab arissya :lepas kami nk balik.. adam kiss kat pipi dia..pastu dia dok ingat yang tu jer walaupun da 3 hari ....dia kata kak ayu (malu) adam ayang esya (adam cium isya) esya nak umpa adam(esya nak jumpa adam)
boleh???



nak tunjuk perut ku dah 14 minggu masih lagi slim kooo!!!

Zira,adam,mummy, esya

Makan malu -malu tapi abis?

alamak tercomot cepat lap..kang adam nampak...

last kali kami bershopping bapak-bapak jaga anak main LOGO

Main sampai ak mau balik la

Love u kak esya!!!

Time up!!! time tu say good bye and kiss chick arissya!!!

SELIPAR BARU KU!!

**mumy ketat ...mummy ketat...aduhai beli selipar ketat lak plak..baru nak ajar pakai selipar...tu la kaki tu besar sangat,...tak caya meh tengok....***



ambik ko ngam -ngam jer dengan kaki dia!!!! kaki tembam!!!
aloh tomei la kak pakai selipar...cute jer






untuk makluman mummy esya pakai selipar saiz 27 buakn 26..ingat tu!!!

AKU INSAF

kalau la arissya insaf...fuyooooo....tapi kali  nie untuk puasa jer tau dia buat ni...dia tutup atas tapi tak tutup bawah...al maklum la...hati belum terbuka penuh...hahahhah


****selamat berpuasa dan berbuka semua...dan selamat hari raya tau..tau...tau....*****



Masam (tak ikhlas betul..bawah nampak peha..auuuuwwww)
mak joyah esya was come back!!!



p/s:oooo...balik kampung...arissya jangan berangan yea..kampung kau dekat jer kat rawang..20 minit jer nak balik kampung nenek dan nany!!! aisyhhh tak mencabar betull.....

BOOTH CHANTEKLAH

Assalamualaikum,

bulan puasa yang ke 15 haritu team mummy chanteklah buka booth untuk jualan raya,....alhamdulilah sambutan menggalakkan..bak kata tinie :ambik baru je abis...abik baru je abis,,..heheheheh..sampaikan ada yang kecewa tak dapat yang dingini...chanteklah punya tudung memang chantek..kalau nak  order pe2 tudung atau nk kami datang ke tempat uall boleh la email kami kat chanteknian@yahoo.com.

so, selamat bakal hari raya!!!!





There was an error in this gadget