Friday, December 16, 2011

PRODUK SKII

salam semua,

kali nie nie mummy nak share pasal produk SKII ...minggu lepas mummy g alamanda nersama amy untuk g makan lepas keje..al maklum la mak buyung tekak teringin nak makan sizzing mee..so mana lagi yang ada kat putrajaya nie..alamnda jer la...

so masa masuk jer alamanda..jeng jeng..nampak SKII tgh buat promosi krismas laaaaaaaaaa.....wahhh terus pergi kat cina amoi yang chantek kulitnya tu..kami pun dengar la celoteh dia...

aku and amy pun ape lagi excited plak...sebenarnya aku dah lama nak pakai produk nie...tapi takut tak menjadi dan masa tu pun bujang ongkos pun kurengg...

so apa lagi  ...


first : isi borang ahli...
second : dia pun bagi la test pakai TONER and Facial treament..
third : kami dapat pakej best...ko dapat 3 barang dan paling best bEg Makeup baldu colour merah yang sangat chantek..made in pARIS...
Essence

Toner

Masker

nie la beg tu..tapi mummy ambik set yang 3 benda tu toner, essance and masker
Total RM 199.00 Sahaja.


Nk bagi meletup pas pantang ni , dengan makan produk kesihatan DCL sekali..hehehheheh


Muka amy yang excited nak beli..hehehe
mummy tak ambik la gambar dgn badan yang buyut nie...malu..hehhehe




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget