Wednesday, March 13, 2013

PERFUME "MURAH"

Hi semua,


mummy suka ini perfume sebab murah..rm 17.69 jer...huhuuhu...bau dia best and make me so sexy...wahhh gitu,....

mengada2....hahahhaha

MENGAJAR & MENDIDIK ANAK-ANAK

salam semua,

Beberapa kata-kata bernas dari seorang psikologi:

  1. jika anak dalam keadilan, dia belajar adil
  2. jika anak itu hidup dalam keselamatan, dia belajar utk yakin diri sendiri
  3. jika anak itu hidup dalam kejujuran, dia belajar itu kebenaran....
  4. jika anak hidup dalam kemesraan dia  belajar dunia ini tempat yang sesuia untuk hidup
  5. jika anak belajar galakan dia belajar menjadi yakin
  6. jika hidup dalam pujian dia belajar menghargai
  7. jika anak dia ajar penerimaan dia belajar menyayangi...
tapi,

  1. jika anak itu hidup dalam kritikan dia belajar menyalahi orang lain
  2. jika anak itu hidup dalam kekerasaan dia akan belajar melawan
  3. jika anak itu belajar dalam ketakutan dia belajar menjadi pengecut
  4. jika anak itu hidup dalam iri hati, dia belajar berasa bersalah...

PETIKAN DARI BUKU "KEJAYAAN TERLETAK DI DALAM DIRI ANDA" HADIAH BIRTHDAY YER...

CUBA MENDIDIK ANAK MENJADI SEORANG MANUSIA BERJAYA "KALAU ANAK-ANAK MUMMY BACA INGAT YER PESANAN NI...


DCL: TOTAL FOR IMEJ

Salam semua,

ualls ada sembelit tak? ada jerawat tak? berat badan yang tinggi ? kolestrol dalam darah....muka pucat...tak berseri ...mummy bagi tips....

barang DCL memang ada semuanya...

nak putih, muka berseri, jerawat hilang...muka tirus...makan nie...

HANYA RM 75.00 SAHAJA...DARI HARGA SEBENAR RM 85.00...

2009
2013



SEMBELIT ...MAKAN NUCOLONZ..berat badan jadi seimbang.... kita selagi makan yang macam2 selagi tu kena makan samplemnt untuk cuci usus kita..pemakanan sekarang bukan mcm dulu ..so proses pembuangan yang lebih lancar dan mengurangkan berat badan bagi membuang toksid..uall makan nucolonz...RM 65.00 DARI RM 78.00...


ZAMAN ANAK DARA 2008
ZAMAN MAK DARA 2013



NUCOLONZ....SANGAT BEST...

RM 70.00 KHAS UTUK WANITA YANG INGIN KECANTIKKAN DALAMAN...MEMANG KITA BADAN KITA SUPER POWER LA...
just whatsupp mummy...0163405401 tinie...

There was an error in this gadget