Friday, February 10, 2017



Assalamualaikum semua untuk tahun 2017,

Kuih Tart Bangkahulu tinie 2017,

Inti :

>>>>>Inti Nenas<<<<<<<
>>>>>Inti Kelapa<<<<<<<
>>>>>Inti Kacang Merah<<<<<<

Majlis:

 Majlis akikah
Majlis Perkahwinan
Hantaran Tunang/ Perkahwinan
Doa Selamat
Perayaan

Order:

Semua tempahan yang tinie ambik mesti awal SEMINGGU order yea sebab kuih hanya di bakar semasa ada yang order sahaja.. saya tak buat stok tau..
Kuih tahan 2 minggu kalau nak lagi lama bole simpan dalam bekas kedap serta tips paling bernas bole jemur kiuh pada cahaya matahari.. kuih jadi sangat lembut dan tahan lebih lama.
Minimum order 50biji yea.


Harga :

Kuih Sebekas 50Biji RM55. (harga berubah berdasarkan kenaikkan harga ramuan santan, gula merah, nenas, kelapa, dan bekas plastik harap faham yea).

Kuih Tart Bangkahulu paling sedap di cicah dengan kopi O atau Tea O.. super sedap...


Pos / COD :

Kuih Tart Bangkahulu boleh COD di  (Putrajaya atau Serendah, Selangor)..

Pos luar kawasan Putrajaya Pos RM15 yea (Termasuk Kotak pos) ..
Insyallah dari tahun 2010 sehingga hari ini alhamdulilah xpernah mengecewakan pelanggan dari segi rasa kuih dan service.


Jika ingin membuat tempahan boleh terus WS saya :


0163405401
0163405401
0163405401
0163405401







Wednesday, August 26, 2015

Keluaraga bertambah "3 kiddos+mummy+daddy)






















E~G'nius (homeopathy)

E~G'nius (homeopathy)

egenius ini anak mummy duk makan dari umur 6 bulan.. memang dapat impak.. sekarang umur 6 tahun... 

testemoni anak sendiri:

11 bulan - berjalan

1tahun 5bulan - dah bercakap banyak dan mengira

2 tahun- bercakap tanpa pelat / banyak bercakap dan bertanya

4 tahun- membaca buku/ menghafal dengan terang hati

5tahun- baca buku dan sarikata dalam tv dengan mudah...

6 tahun- buat karangan BM/BI dengan mudah / hafal sifir...

alhamdulilah egenius banyak membantu ank-anak mummy...

sekarang bukan setakat mummy sedara sepupu sepapat semua bagi anak makan..alhamdulialh ank dia yang setahun setengah pun cakap x pelat dan lancar... yang umur setahun setengah lambat jalan pun boleh berjalan selepas seminggu makan...

**untuk makluman egenius ini membantu mencambahkan akar otak dari 2 cabang akar otak kepada gandaan 4 cabang akar setelah makan egenius...so lagi bertambahla kepandaiaan anak kita "bercakap"+"Berlajar"+"expolore"

 Berperanan membantu peningkatan IQ dan tumbesaran prima.


E~gnius adalah makanan otak yang diformulakan oleh pakar perubatan homeopati, Prof. Dr. Reckeweg (Pharmazeutische Fabric & Co. Gmbh. Bensheim Germany) dari Jerman yang terbukti berkesan menyuburkan otak (meningkatkan fungsi sel otak) dengan menggalakkan pertumbuhan Rami saraf Aksomatik dan Aksodendritik pada sel (Neuron) otak, seterusnya meningkatkan proses pengawalaturan Central Nerve System (CNS).

Kod Produk : HP2A
Pakej : 90 tablets
Harga : RM48.00



 
setiap kali mummy merajuk surat bawah pintu mesti ada ...


spelling esya

esya 11 bulan

7 bulan
esya 6years and airiel 3years




Tuesday, April 21, 2015

MY Kiddos : arissya and aireil 6 years and 3 years!!!



Ya allah lama nyer tak menaip blog yang dah mula bersawang nie.. just nak share anak dara dan ank teruna semakin meningkat usia kanak-kanaknya dan skg semua anak-anak telah bersekolah di TADIKA. alhamdulilah pasni akan ada kehadiran baby baru plak on MEI 2015.

sekarang ni masih belajar mendidik anak-anak yang dah pandai serba serbi ni.. tahun depan kakak dah mula nak masuk darjah satu.. macam-macam cabaran kena tempoh..tapi insyallah ni semua pengalaman yang sangat manis dalam hidup..
 
kakak and adik
adik hidup dia CAR Hot Wheel jer..












seri ibu mengandung nie..hahhahahaha


REZEKI BABY : 2015






There was an error in this gadget