Thursday, August 14, 2014

Thursday, August 7, 2014

SNOW AND ART 3D ICT, SHAH ALAM

Masa raya ke 5 bwk kiddos ke ict ..kami ambik 3 pakages snow+water world+art painting..dari tengagri bermandi manda sampai malam aktivit kat dunia ICT tu...


tabik la dengan esya..mmg tahan sejuk budak nie...aku xda lahhhhh..insyallah "berangan" itu penting nanti nak bawak anak2 trip Europe bile duit dah cukup nnt..

sayang sangat dua beradik nie... harta mumies dunia akhirat
Nampak tak sape over dlm gambar tu..bukan esya tapi daddy sebab sanggup buka sarung handbeg LV dia utk bergambar...


tuan berblog mesti over skit....

anak manja mummy..adik xyah lah besar lagi dik..rindu nanti mummy nk cium nk geletek adik..nak gado..mmg manja mummy..tido di lengan ...










kami tetap HAVOC !!

Ni masa bulan puasa punya cite..kami buka sama dengan en husband and faily la senang kata...paling best masa tu makan besar gak la kat kg.baru..sedap sgt..bile time nk bayar ada la umat allah ni dtg offer utk bayarkan..2 kali tolak xpe xpe...kali ketiga dia nk bayar gak..ok..silakan..rezeki jgn di tolak.betul x??..








pe2 pun jadi uall tetap kawan sejati i ok...love uall sangat2..

RAYA 2014 PUNYO CITE INI ...

Ni jer dapat gambar keluarga full .. yang lain hampeh..bile adik ready kakak mengedik..bile kakak dah ready adik plak buat hal..cmno...masa ni baru pas ambk gambar kat studio ..first time g ambik gambar kat studio...tema terracotta (coklat) gitu....

haa....nampak tak tangan en.zul berbalut masa raya..seminggu nak raya dia accident kete langgar..so tulang bahu dia patah..sian kan...dia kata macho la "yang" anje punya panggilan..hehehe sebab hafiz suib pun kena macam saya gak...piushhh..klu korang tgk adik muka jebikkk jer tu dia demam seminggu...mulut kena alser sian dia ...seminggu xminum susu melajuk "adik akutttt mulut atittt"..

ok nie raya kedua...belah mak mertua plak..kami nie tak mencabar langsung tau sebab ape..mak kat serendah dan mak mertua kat rawang..so xda pe yang mencabar balik kampung...melainkan kami dapat kesesakan lalu lintas masa org nk balik raya dari putrajaya ke serendah 1 jam jadi 3 jam nk smp umah mak..ok la tu kan...rasa pejalanan jauh gitu..hahhaha

anak dara aku makin besar la..jangan la besar dlu esya...nanti mummy xda kawan gado mulut laaa..sebab mulut dia mcm petir menyambar....doooommmmm....

ini esya punya sepupu sebelah husband...muka cina sebab bapak dorang cina mualaf...esya kata dia suka jumpa sepupu ampang  "awin dengan mia" sebab layan esya baik sgt...ok la kakak..belah mummy semua sepupu ko lelaki mmg xda kawan la kan...happy jer dia bile beraya belah husband...

There was an error in this gadget