Friday, September 27, 2013

HONEYMOON TIME.

salam semua,

ingat lagi tak aritu mummy da bgtau tentang pertandingan nyanyiaan mummy menang semasa g langkawi.. so kali ini hadiah mummy dah terima untuk haneymoon bersam suami tercinta ada 18-20 september yang lalu..so far semua berjalan dengan baik..im so happy dapat luangkan masa bersama suami tercinta...

paling best tiap kali ke mana ada je pelancong duk kata.. this is your haneymoon...yES!!! hehehhe

jom layan...lain kali kita duk pk pi jauh sikit plak untuk berpantai bersama-sama lagi...hihihihi...




Chek In kat Villa Vista

Hoping Island

Mountain Mat Cincang

Beras Basah And Dayang Bunting Island
Cable Car Panorama


Laksa Sekor


mIss my Kids ...



Add caption

KUIH TART BENGKULU TINIE"S (KAKI MAKAN)

Kuih Tart Bengkulu Tinie"s (Inti Kelapa)
Kuih Tart Bengkulu Tinie"sInti Nenas

Packing 20 dan 10 Biji,...

Order dari customer

Nenas dan kelapa untuk 50 Biji

Sentiasa diminati oleh pengemar kuih Tradisoinal

PENGHANTRAAN KE TELUK INTAN,PERAK
PENGHANTRAAN KE MELAKA

Penghantaraan Ke LUMUT Perak Melalui Pos Laju/CITY LINK
Penghantaraan Ke Penang POS LAJU
..
JIKA BERMINAT BOLEH LAH CALL TINIE PADA 0163405401 DAN SEBEKAS BAGI 50 BIJI KUIH TART RM 45.00 TIDAK TERMASUK PENGIRAAN POS.

nO.5 dRAWING S

eSYA baru nak start drawing...mummy bagi makan dulu...








 masa sabtu lepas merdeka day! walaupun dah nak basi but nak cite gak,,... esya mewakili tadika arina dari 40 orang setiap tadika untuk pertandingan mewarna... esya baru 3 tahun 9 bulan but teacher dia masuk kan dalam kategori 6-5 tahun punya...but ok la..nak bagi pengalaman pada esya macam mana masuk pertandingan.


Start colouring hingga pertengahan masih ok lagi xpenat...

nie adegan dia dah start tak mau colour dah,...bagi dia colour then suru abiskan mewarna tu...mood dah xda sebab da start panas..
Taraaaaaa...colouring esya da siap....ni dia dah siap baring..mummy esya dah penat..colouring saiz A3..besar la bg mummy..but ok jer dengan umur dia...





so, masa dah abis colouring kami pung balik..tak terpikir pun boleh menang..ramai yang colour cantik-cantik masa tu...but mummy terkejut dapat panggilan dari cruise tasik, esya menang dalam saguhati no 5 dari 40 orang peserta. alhamdulillah rezeki esya.. dapat wang saguhati...


pasni nak bawak dia masuk pertandingan menyanyi plak...





esya  mummy hope esya alwys jadi anak solehah selama-lamanya...
There was an error in this gadget