Monday, August 1, 2011

BERKAMPUNG DI RUMAHKU

Assalammualaikum,

pada 28 julai 2011 aritu kan ada perlawanan bola sepak antara singa dan harimau..heheheh so nak ke stadium xdapat la nok..sebab mummy masih keadaan kureng sehat lagi..so budak-budak ni cadang pe kata ita berkampung di rumah ko jer tini...wahh...

bole, BUt aku tak mau masak..ak tak larat beb...so nak taknak tak kan orang datang rumah kita xda makanan kan..so aku just buat mane yang termampu je bagi kat dorang...

masa tgk bola..really enjoin tu...si amy menjerot..aku menjerittt...tapi kaum adam relax je ko!!!

hahaha pe2 pun walaupun kalah dgn singa yang kuat belakon tu tapi kami sangat happy dapat kumpul together.......

ini sahaja untuk penonton-penonton ku

Mai makan beramai-ramai.....aku je xda ..
Macaroni tu amy yang bawak....


tengok muka hampa, sebab harimau dahhh kalah.....

ALHAMDULILAH

ASSALAMUALAIKUM,

ya allah kau peliharakan lah hatiku ini, iamanku,dan limpahan rezeki yang murah dan kesenangan hati sebigini rupa selama-lamanya..

tahun nie mummy rasa sangat happy...alhamdulilah rezeki sentiasa ada.. arissya tak pernah putus mendapat kemewahan dari segi makanan, pakaian sehingga lah kasih sayang..

suamiku, tak kala bersusah payah dengan bisnesnya bengkel, alhamdulilah makin hari makin dikenali dan makin hari kami di cucuri rezeki sehingga makanan atau kebendaan yang diingi tercapai..alhamdulilah.

mumy, alhamdulilah, tudung hasil bisnes yang hanya interprem di blog dan kenalan kawan-kawan alhamdulilah tiap-tiap bulan lebih dari yang ku jangka kan..klu nak ikutkan boleh jer tukar ketee pehhhhhhh (main-main jer)kang merajuk lak se wira merah yu..(selagi kudrat kereta bapak ku bole pakai akan ku pakai sehingga bole)...insyallah..

asyik-asyik gambar arissya...hehehhehe

mummy and dady really love u sayang...!!!

p/S: Orang kata nak lagi dipermurahkan rezki dengan ibubapa dan mertua jangan sesekali kedukut..selagi mampu kita bagi apa yang ada.insyllh..selamat berpuasa dan berbuka yea..heheheheh
There was an error in this gadget