Monday, August 1, 2011

BERKAMPUNG DI RUMAHKU

Assalammualaikum,

pada 28 julai 2011 aritu kan ada perlawanan bola sepak antara singa dan harimau..heheheh so nak ke stadium xdapat la nok..sebab mummy masih keadaan kureng sehat lagi..so budak-budak ni cadang pe kata ita berkampung di rumah ko jer tini...wahh...

bole, BUt aku tak mau masak..ak tak larat beb...so nak taknak tak kan orang datang rumah kita xda makanan kan..so aku just buat mane yang termampu je bagi kat dorang...

masa tgk bola..really enjoin tu...si amy menjerot..aku menjerittt...tapi kaum adam relax je ko!!!

hahaha pe2 pun walaupun kalah dgn singa yang kuat belakon tu tapi kami sangat happy dapat kumpul together.......

ini sahaja untuk penonton-penonton ku

Mai makan beramai-ramai.....aku je xda ..
Macaroni tu amy yang bawak....


tengok muka hampa, sebab harimau dahhh kalah.....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget