Monday, April 15, 2013

REVOLUTION RIFFZ PRODUCTION STUDIO

salam semua,

Ingat lagi tak mummy kata nk bagitau ttg studio JAMMING en,hubby,....sekarang ni da bertukar nama,...studio Revolution Riffz Production..bole like kat fb kami Revolution riffz production

Jika anda mempunyai band dan ada lagu ciptaan sendiri boleh ke studio kami untuk berjamming dan recording... studio kami berada di Taman Bersatu,bt 17 Rawang. dibuka setiap hari dari pukul 2pm-2am.

 harga promosi untuk pelanggan yang membawa dua kumpulan band....tQ-ADMIN-

JIKA BERMINAT/SEBARANG PERTANYAAN BERKENAAN STUDIO BOLEH CALL EN ZULKARNAIEN 0163272655.






KLINIK USAHAWAN ; BERANI BERNIAGA 2013

salam semua,

Hari sabtu lepas, mummy and en.hubby ada pergi ke klinik usahawan Dr. azizan...waaa sangat bestnya..ramai sangat orang...tapi masa nak pergi tu dugaan macam-macam... pergi jem...cari parking 1 jam..semua tempat penuh kat PGRM Cheras,...jalan kaki kat 1 km dengan hubby..punya la jauh,...

"sampaikan en.hubby melajok tau...tak jumpa parking..tapi semangat tu ada tetap mencari jugak.."

sampai jer terus daftar n masuk dewan...allahuakbar..ramai nya orang penuh..mula-mula duk belakang sekali berdiri..pastu kami dapat gak duk depan sekali tapi bersila la..xpe nak timba ilmu xda masalah la...

bila dah balik semangat sangat tau...terus mengambil dan merebut peluang yang ada..


saya pegang tips doktor...kalau kita nak kaya BERSEDEKAH LAH...kita yang kaya dengan memberi lebih kaya dari menerima menjadi si miskin...

senyum pun dah sedekah kan.....alhamdulilah...

saya dan hubby masuk ke seminar untuk menimba ilmu...amin..

senyum...

mummy tak stress but hubby stress tak jumpa park..ejek dia sebenarnya..

isi borang dulu ....

sangat HEBATTTTTTTT,......

kami nak masuk dah...semangat sebagai usahawan berjaya..

NAK ANAK CERDIK TAK ?

Salam semua,

pagi-pagi nak share kepada ibubapa yang prihatin tentang anak-anak punya perkembangan speed iQ...

mummy ada post dalam facebook "norhatini idris" tentang e-genius nie...testimoni anak mummy sendiri..nur arissya adriana...

"selama 3tahun5 bulan anak saya memakan samplemnt e-genius da pandai membaca buku peter and jane. dr umur 11 bulan dia dah nampak penggunaan otak dengan cekap...jika anda sebagai ibubapa yang prihatin dan bertanggujawab ingin memberikan speed IQ untuk anak-anak boleh sms dan sebarang pertanyaan ; tinie 0163405401

Harga Promosi RM 40.00 ( bukan ahli )...klu tak rm 48.00 ualls...tablet..mudah larut..sesuai utk bayi sehingga dewasa...

bagi anak petah bercakapa,,pembelajraan cepat, penggunaan otak berganda kiri dan kanan, cepat berjalan bagi baby, ibu mengandung boleh juga makan utk anak dalam perut...

jika berminat sms dan komen...

prihatin untuk pemakanan sampingan anak-anak...

kita hanya merancang allah yang menentukan..tawakal dan berdoa mudahan anak-anak berjaya hingga akhirat. amin...



call/sms: tinie 0163405401



There was an error in this gadget