Wednesday, March 9, 2011

SENTIASA SENYUM DAN CHANTEK....!!!!

salam uall ...lamanya tak ber blogging kat sni..huuuhuh......ni nak cite pasal bisnes mummy...mummy rasa bangga dan happy sangat bisnes mummy kat chanteklah http://chanteklah.blogspot.com semakin dikenali...alhamdulilah sambutan pada shawl yang kami jual sangat lah memuaskan hati pelangan ....yang penting kualiti...

SEBALIK TABIR CHANTEKLAH
  • kami berdua akan ambik stok kat  tukang jahit sendiri baik punya setiap dua hari sekali ....
  • shooting ALMOST pada hari sabtu dan ahad....
  • penat gile baban tapi best dan berbaloiiiii
  • seronok sangat klu customer happy dengan kualiti dan fesyen shawl kami berdua....
  • TAK suka da orang cucuk pada orang lain supaya jangan beli kat kami...
  • da orang mengata yang kami jual mahal dan sama kualiti tudung kat pasar malam tapi untuk makluman semua mummy ambil dengan supplier yang datangnya yang mahal dan kualiti sepadan dengan harga..so klu uall nak bising-bising cari org lain yer..(tak payah nak cucuk-cucuk orang...kira baik mummy anta sampai depan mata dan bg tudung yang chantek-chantek )
  • happy bila orang panggil blog chanteklah unik...
  • nak buka booth pun penaaaat tapi best bangatttt! jumpa ramai kenalan..
  • puas hati klu dapat ajar orang pkai shawl dengan mudah.... ;p
walaupun kami penat tak terkira tapi kami amatlah berpuas hati dengan kualiti dan sambutan dari shawl kami...yang penting customer kami haapppy dan puas hati..uall happy kami lagiii la tahap gaban happy!!!!!!

Berkerja keras sebaik mungkin kepada customer chanteklah!!!

supperrr mummy...upsss Super women!!!!!!!!
 so dont 4get to shopping in chanteklah blog k....!!!

http://chanteklah.blogspot.com
There was an error in this gadget