Monday, November 21, 2011

Khemah Princess

Salam,

aritu kan da bilang nak beli..so cari kat internet ada pun..harga nya murah je 65.00 sahaja..so terus order berbanding nk beli khemah yang beratus ringgit tu...

so da beli pun oleh dady esya...

kebetulan plak..masa g jalan-jalan kat kedai D.I.Y ada plak khemah tu sama sebijik..nk tau hrga nya berapa...baru rm 38.00 je..memang kejam tau...sian hubby ak da beli pun..bazir duit 20 lebih ..tapi takpe la..yang penting arissya seronok main dalam tu..let a look!!!






TEMPE OH TEMPE...

Salam semua,

nie berkenaan story esya...masa kami g kedai beli ikan..dia pun ikut..pastu esya nampak tempe..dia nk tempe tu..bile tanye nk buat ape..dia kata nak bg kat dady..alo alo alo..comel la plak..dia da 2 minggu xjumpa dady dia..mgkin dia da rindu dengan dady dia sampai kan tempe pun dia ingat dady dia suka makan..

so dia siap minta plastik nk bungkus tempe tu..pastu tempe tu tak bole lepas..then dia call dady dia bgtau dia "li tempe" untuk dady...

esya-esya..kalau dah anak dady mmg camni...


Anak kesayangan zul nie!!!

Tempe untuk dady!

Kemana saje dia bawa tempe tu sebab nk bg dady dia..

Nie demam rindu kat dady dia...tak jumpa kat 2 minggu...
There was an error in this gadget