Wednesday, May 22, 2013

CINTA JANGAN PERGI..

salam,

ualls saya dah mabuk kemaruk dengan cerita cinta jangan pergi...bukan setakat mummy jer,...husband pun sama..haduiii....xsabar nak tgk lagi..klu ada movie sanggp pi tgk..plz la cite nie sangat awesome beb!!!! kalau tizz berlakon mmg dah jadi favorite dan semestinya remy ishak sekali....love them much!!!

lagu judika : setengah mati merindu...pun da best lagunya....


Monday, May 20, 2013

SYRIA BUNGA


salam semua,

mummy was come back utk jual tudung tau.....alhamdulilah..sangat2  menggalakkan bagi syria bunga ni...ramai yang menyukaiinya...what sup jika mummy jika suka ndan berkenanan ok..
0163405401 tinie...

hanya RM 40.00 sahaja.
syria bunga

oMG frenz...



sangat cantik...tudung nie...mummy suka sangat..

salah satu customer mengayakan syria bunga

 hanya yang tinggal colour coklat pinang purple dan peach sahaja..yang lain sold out.
semasa baru beli stock...nie sikit ..duk ulang bnyak kali,...



Thursday, May 16, 2013

VISITED PUSAT SAINS "UTK ANAK-ANAK"

salam,

ari sabtu lepas dah pi ambik tudug untuk jualan so pi makan kat oldtown terus ke pusat sains untuk bawak budak2 ke pusat sains...saje cari tempat yang relaks dan ada knowledge utk anak-anak....

tiket just rm 10 untuk dewasa..ok la sangat murah...


berani adik...kakak gayat...

anak mummy nie

paling gempaq..

esya seronok buat magik

jaga adik time mummy pi memerut

petang relaks just nak pi makan

aktiviti dalam kereta games,..tak pun movie time dlm kete...

adik menyibuk jer

Wednesday, May 15, 2013

Fast and Furious 6 (FF 6)

The Fast and the Furious ni favorite cite ever pada aku...nie dari aku zaman sekolah pi tengok dengan kawan-kawan sampai ada boyfriend (en hubby) pastu dah kawin... tengah mengandung ak tgk dan pada 23 mei 2013 adalah hari yang aku tunggu...yeahhhh...

laki da bini sama jer minatnya....aku suka layan cite nie...siap buat koleksi OK!!!! hahahhahah


so makan kat old town dengan ank2 aritu dinner,...dapat tiket free..(padahal dah tahu dah nak dapat tiket tu) bukan apa ada org kata tak berbaloi..tapi alang2 hubby nak dinner sana dapat plak tiket yg paling awal tau kami dapat...teruja abis la....



nie la tiket  yang mummy dapat...
love u esya...adik titun...

i love this picture!!!

CAKE TIME...MENGGEMUKKAN BADAN

salam semua,

aritu kami ke restoran padi, putrajaya ...just nak makan benda manis katanya...padahal da melantak makan kat oldtown pi PADI plak makan kek,...mane tak berlemak lagi badan masing2...hahahahhahah...

PALOVA

OREO CHESEE CAKE

MACADEMIA CHEESE CAKE..(PALING SEDAP)

TIGA MODEL CAKE BERGOLEK2 DI DEPAN MATA KAMI


THREE MEMBER'S EVER..OMG!!!!

MY LITTLE ANGEL : EXAM TIME

salam semua,

kali ni arissya punya first time exam at tadika arina...sangat berdebar2 ok...first time katakan...(poyouuss betul)...

siap pesan...esya kena ulangkaji tau,,,nanti time exam esya xdapat jawab malu nanti dengan kawan2...

new friend : aqil kot nama dia...heheehe" anak ak pilih boy friend yang putih jer ...mengada2)

memo from tadika arina



Thursday, May 9, 2013

RECORDING LAGU "MARIA" DI STUDIO REVOLUTION RIFFZ

salam semua,

nanti mummy akan bagi lagu maria yang telah pun siap...sesiapa yang nak guna studio / rakaman boleh call husband (zul 0163272655)

lagu:MARIA
nyayian: zulkarnaien (hubby) feat tini (mummy ler)
komposer : zulkarnaien
band: cnopsys
studioa rakaman: revolution riffs (husband punya studioo)

nak dengar lagu bole ker cloud.com and seach maria dari band cnopsys...








LOVELY EVER "OFFICEMATE"






MENG HAPPY KAN ANAK-ANAK

Breakfast TIME

airil makin bujang

minum dulu..












There was an error in this gadget