Tuesday, November 29, 2011

SECOND BABY...

salam semua,

pada sabtu lepas mummy pegi vision college untuk buat scan baby.. so pergi la pagi2 sebab temujanjinya pukul 9.30 pagi...so kami dah sampai kat sana tunggu 10 minit terus la scan...

nak tau anak aper???heheheheh bile dah scan nampak la pistol..hahahha :anak lelaki puan...
wahh happy nya dengar sepasang ..insyallah ...

pastu yang sedihnya satu jer..baby boy mummy tak mau tunjuk muka...doktor suru berjalan setengah jam pun pastu g balik scan lagi dia tutup muka dia...

tapi tak pe alhamdulilah anak mummy sehat..so betul la selama ni si kakak asyik cakap mummy "abang"...

pastu dady punya excitednya nk letak nama  "Airil"..

yang paling bestnya kami tak perlu bayar tau "FREE" sebab dia tak dapat nak buat cd utk kami sebab muka baby tak nampak...so balik dgn hampa jugak walaupun FREE sebab takda la simpanan kenangan macam kakak esya....

BIRTHDAY PARTY 2 YEARS

 sAlam semua,

alhamdulilah kenduri telah berjalan dengan lancar dan sempurna..buat kecil kecilan dan arissya kata "mummy seronok la" tu hilang penat mummy dengar.


Terime acih mumy and dady sebab buat party 2 tahun untuk esya...peace!!

p/s:gambar banyak tak boleh upload la..sebab tak tau looor.... tgk jer mane yg ada nie yer...

muka tak sabar nak tiup lilin....


arissya fairy

Love u kakak..
Makan-makan dan terus makan!!!

Dady jaga Aiskrim
Dady and arissya
Goodies
Dady nah duit!!!
There was an error in this gadget