Thursday, February 17, 2011

DIVA OH DIVA

Hmmm....... klu dah mummy hot per tah lagi anak ..arissya nak pegang takta diva???? ohhh noOO..ni ragam si kecil mummy..masa tu baru balik ambik stok tudung..yang si kecik ni tak sudah-sudah tunjuk beg plastik nak tgk..bile da nampak tudung nak pkai plak..yang mummy geli hatinya..da dipakaikan inner oleh nany dia bole plak ambik HP mummy and "chessss"..aduhai rosak-rosak...budak umur 1 tahun 3 bulan u all bole percaya??? mmg macam diva......

posing tak bole bla..mcm di ajar-ajar plak..


ni posing mahal..DIVA

kan mummy kata dia ambik sendiri.."chessssss"

ni pun sama...

JUNIOR ARISSYA

ok ni bab arissya pulak..klu u all nak tau sepupu mummy ramai lelaki..so nak dapat anak perempuan ni alahai..nyaris-nyaris jer..bole di kira..so ni mummy nak tnjuk skit junior arissya yang badannya semangat macam arissya , tangannya, keningnya, dahinya..dah kata sepupu kan...lebih kurang sama jer..yang penting dorang ni cute and tantekkkk ok!

p/s:mummy suka baby yang cute n badan yang sedap-sedap ni..nmpak tomeyyy jer tau..hihihihihihi  boley?





ni masa ambik pic ni..masa maulidulrasullah...
There was an error in this gadget