Thursday, July 7, 2011

TERINGIN J.CO

Salam Semua,

Semalam mumie teringin  nak makan Donut J.Co tau...aduyai...so, nak taknak..balik kjer sampai jer park kat rumah mumie terus call en.dady.."dady...mumy teringin nak j.co la..."...en dady: ok mlm ni kita g beli yea..dady balik awal.."

Untuk makluman uall , bile dah jadi mak buyung en.dady layan mumie mcm princess...dia jemur kain, dia angkat kain..padahal perut tak besar lagi pun..tapi di sebabkan ada kes aritu yang nyaris gugur so mumy tak bole buat kjer berat pun..akan sakit sangat perut tu...aissyhh...tak da alahan kali nie tak kuat pulak badan ni...so dady manjakan la mumie..arissya mumie langsung ta bole dukung...sian dia tau...

so malam tadi sampai kat IOI Puchong..terus berlari..hihihihi ke J.CO dan melihat ..almond donut xdaaaaaaaaaaa>.........kecewa nya hatiii.....siap suru budak tu tolong buat almond lagi..tapi donut ring xda so xbole nak buat..

so dady kata..beli jer baby donut tu pun ok..semua flovour ada..so nak taknak ambik jugak la..anyway thanks for my hubby to buy my donut...sempurna akhirnya tekak aku...besttt sangat dapat makan..hati gumbira sangat-sangat....hehehehehheh

J.CO Donut

Baby Donut

Best kan semua flour ada..tapi paling best almond,,yang hujung sekali belah kanan bawah...

Sekali masuk dalam mulut jer!!! hilang dahhhh!!!

p.s : dady , i'm really happy dapat makan ini donutt laaa.....tq sayang..
There was an error in this gadget