Wednesday, July 20, 2011

"OCTOMOM" Nadya Suleman..

salam semua,

hari nie mummy nak kongsi skit..semalam tgk opera kat channel DIVA on astro..kali nie Oprah Winfrey bersama dengan para jemputan khas pakar kewangan iaitu Suze Orman dan "OCTOMOM" Nadya Suleman. klu nak tau siapa nadya bole seach kat sini.







So, Winfrey mengulas kembali tentang kehidupan seorang wanita yang bernama Nadya Suleman. dia nie mempunyai 14 anak anak 12 daripadanya adalah kembar..6 pasang kembar yang berumur dua tahun dan 6 pasang kembar yang berumur 3 bulan, dan yang selebihnya anak sulung dia baru berusia 9 tahun, anak kedua 8 tahun serta anak ketiga 7 tahun...wahhhh berderet kan....gile hebat pompuan nie..

korang mesti pelik macam mane dia bole dapat anak kembar sekali 6????haaaaaa dia nie ambik suntikan hormon sebanyak 2 kali..dah mcm pembiakan ikan dah..dia nie pun single mother..NO married ok!!!

Suze Orman ini pakar kewangan ..so dia selidik kewangan nadya ni memang terdapat banyak cek tapi dia hamir muflis?? kenapa?? anak kembar dia keluar dah jadi isu besar masa kat america..mane tak yer 6 orang sekali keluar..harusla jadi publisiti yang hangat..so ramai media yang menceritakan tetntang anak nadya dan dia dapat menggaut untung yang banyak dari hasil publisiti anaknya..

Bile di tanye Suze Orman kenapa mempunyai anak ramai sedangkan kau tak mampu nak menannggung semua beban dan perbelanjaan anak??
dia jawab : dia macam dah gile kepada budak-budak..!! bolehhh jawab camtu?

pastu lagi best...dia juga ubahkan bentuk badan dia jadi lagiiii hot...bibir dia...braes dia..tapi dalam opera dia kata di just tukar braes dia sahaja ..bibir memang original..dia membelanjakan duit anak dia untuk kecantikkan supaya dia nampah HOt MOm sebanyak 150,0000 dolar tau sehari!!! pastu dia ada guru Gim untuk dia bersenam tiap malam, dia ada 5 penjaga budak dan mempunyai rumah besar diatas duit anak-anak beliau...kalau nak tau lebih lanjut tgk kat  blog sini.


tapi yang menjadi persoalan mumy kenapa dia diBenci orang ye??kenapa dia dicemuh gile2..?
ada yang kata dia gile psycho  ,!!! ehemmm..entah la...

There was an error in this gadget