Tuesday, February 18, 2014

My kids on this yEaR 2014

ice cream homemade by mummy
ini masa nak tgk wayang..so lupa bwk sweater ..mummy kena ketuk beli sweater baru mlm tu jugak!!

yo..rambut negro esya kata....
sekali sekala kena rap skit...


homework sentiasa ada untuk dia 5 years!!!
tgh sakit perut and muntah2..dah x larat nk layan kamera...sian baby mummy...
memamg susah nak amik gambar dia sekarang!!



airil susah nak ambik gambar yang sempurna !!!


with kakak!

with best friends azim..(ajemm)..

seruis mmg gile kereta,...dari murah sampai la ke mahal semua hancur berderai ok!!! dia pomen kan semua tayar kete tu...

Makin besar makin cerdik anak2 mummy ni sekarang!!!

dah pandai main bersama-sama..kakak pun dah pandai share and adik pun dah pandai menerima pe jer yang akak dia bg..alhamdulilah...


There was an error in this gadget