Thursday, October 18, 2012

HARI KELUARGA ASLAM

1 Oktober 2012 aritu telah di tubuhkan oleh kami2...(orang kuat sepupu-sepupu yang sporting) tubuhnya hari keluarga aslam....

anak mummy arissya..hampehhh...suru masuk semua pertandingan menanngis..menyampah...malu la apa la...
malam tu dady dapat hadiah cabutan bertuah tau..grand prize....handphone tau..best kan...

perlancaraan facebook pun di buat...ASLAM family...LIKE la klu nak tgk gambar and aktiviti kami...

di HOT SPRING....


kanak-kanak makan tembikai

bertape gembirannya arissya bermain...

bertangas di hoT spring..

COMOTTT

GEDIK skit....

Birthday girl

Perlancaran Facebook...ASLAM>>>

REZEKI BISNES DCL

SALAM,

pendek jer ulahan saya...takut nanti ada yang meluat...

saya buat DCL saya dapat hidup dgn lbh selesa dan dapat membeli apa2 saja yang saya ingini dan alhamdulilah saya mampu untuk mendapat seorang bibik, kereta besar dan gadget update n latest..alhamdulilah...







saya happy dengan life saya sekarang sbb di penuhi dgn kebahagianaan...amin...alhamdulilah...



mari-mari buat bisnes bersama DCL....insyallah akan dapat kesenagan dan kecantikan sekali...

MASIH MANTAIN MENYANYI...


salam semua...

Dulu masa anak dara menyanyi g pertandingan dan menyanyi buat persembahan...ni anak  dua pun masih lagi menyanyi,..dan minggu lepas mummy g menyanyi lagi untk buat persembahan untuk puan sri...kelas kan....


2009

2009

2009


2010
2011

2012




PROMoTE ...PROMoTE....BIDADaRI AHLI  RM77 sahaja seumur hidup..cantekkan diri anda bersama bidadari dan samplemnt..percayala saya pengguna tegar tau....!!!!
There was an error in this gadget