Friday, December 9, 2011

ANGAN2

salam semua,

selalu bagitau hubby...bile la nak tukar kereta besau skit...insyallh kalau ada rezeki...bile la nak bile rumah sendiri..insyallah kalau da rezeki...bile la nk keluar negara bercuti...insyallh kalau da rezeki...

kalau u all nak tau hati nie selalu dan hari-hari berkata bile la nk semua ni dapat di kecapi...angan2 je ke..hubby kata banyak kan meminta pada yang maha esa..kalau berangan je sampai ke suddah pun xdapat...

haritu hubby da bgtau kata inssyllh kalau da rezeki dia akan beli bengkel untuk untuk jadi owner penuh dalam bengkel kereta tu..xda dah share dengan william lagi...tauke hubby xnak bengkel tu lagi so dia suru tukar hak milik kepada hubby...so hubby kata doakan2 dia moga-moga ada rezeki dapa bengkel tu pertengahan tahun hadapan..amin...

hopefully impian menjadi kenyataan...saya sebagai seeorang isteri sentiasa merestui dan berharap kejayaan suami termaklbul..amin..saya sentiasa mnjadi tulang belakang mu..ewahhh......

amin....
There was an error in this gadget