PRODUK DCL

SET SAHUR

MESTI TERTANYA-TANYA APA KHASIAT SET SAHUR NI,,

PAKEJ SET SAHUR UNTUK 14 HARI RM 99.00 SAHAJA DAN PAKEJ SEBULAN RM 188.00


1.KANDUNGAN KOPI RED GUARA :

GUARA

MENINGKATKAN OKSIGEN DALAM BADAN  DAN PENGALIRAN DARAH YANG SEMPURNA

 GLYCOGEN MENURUNKAN BERAT BADAN DAN TUBUH LEBIH BERTENAGA

YIS

MENGATASI PENGHADAMAN, CIRIT BIRIT DAN SAKIT PERUT

UBI BIT MERAH

ANTI OKSIDA DAN BAIK UNTUK JANTUNG

KRIMER TERNUSU (SOYA BEAN)

MUDAH CERNA/KENYANG/MEMBERI TENAGA/MUDAH CERNA

KOPI ARBIACA

KAFEIN RENDAH /MERAWAT MIGRAIN

KOPI RED GUARA

MADU AMAZING RM 85.00 SAHAJA

2. KANDUNGAN MADU AMAZING

Produk istimewa yang dikomposisikan dengan 9 ramuan semulajadi Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih

 SARI BUNGA 

cepat larut dalam darah/mengurangkan lemak dalam badan/tambah tenaga

KURMA MERAH

kaya dengan zat besi/memberi tenaga dan mengurangkan sembelit

BUAH TIN 

mengurangkan paras kolestrol/memberi kenyang dan tenaga

KISMIS

untuk minda/menghilangkan letih dan melindungi hati

HABATULSAUDA

menghilangkan alergi dan alahan

BUAH ZAITUN

penawar racun dalam badan

DONG QUI/Dong Shen

Sistem peranakan wanita

UBI JAGA

mengubati deman/tenaga batin 

 

 

 

GABUNGAN HEBAT BIDADARI XO

untuk makluman syarikat DCL telah mengeluarkan produk mantap habis.... mana tak yer,...gabungan tiga produk (QSHE, NUCELL, BIDADDARi)


  • mantapkan dalaman, seperti malam pertama,
  • gebu, licin dan cerahkan kulit
  • menegangkan  dan memantapkan payuudara dan punggung 
  • jimat sebab 3 produk dah rm 250.00 nie just beli satu produk hanya rm 128.00 sahaja
  • kalini just satu samplemnt untuk ditonggang tak perlu kata malas lagi...

nak tau kandungan serta kebaikan...meh.....


BERMINAT CALL TINIE:WHASSTUP/CALL ; 0163405401
 
























RM 128.00 SAHAJA EXTRA ORINARY (XO)









STOKIN FIR I STOKIN AJAIB
Stokin nie semua golongan boleh pakai...
anak,isteri suami, mak, abah, adik...
kalau anak demam panas bolehdipakaikan..
kalau isteri plak pakai selepas bersalin,...
si suami pakai masa pi kerja, gym..(mummy bg pakai sbb si hubby selalu bengkak kaki and nak kan energy).
mak abah..lenguh kaki bengkak kaki, xlarat pakai stokin nie (mummy siap hadiahkan sorang satu utk mereka..bg tumit kaki duk sakit jer, lesu)
adik nak main futsal pakai stokin ni;;;

kebaikannya adalah;


- Mengaktifkan molekul air di dalam tubuh manusia
- Meningkatkan oksigen di dalam tubuh
- Membuang lemak, bahan kimia dan toksin dalam darah
- kemudian melancarkan peredaran darah.
- Mengurangi sampah sisa metabolisme dari tubuh
- Mengurangi keasaman tubuh
- Meningkatkan kesihatan dan menjaga kesegaran tubuh
- Meningkatkan sistem saraf
- Meningkatkan sistem pengeluaran peluh
- Mencegah pertumbuhan bakteria
- Meredakan rasa sakit
- Mempercepatkan keremajaan sel tubuh
- Menjaga kehangatan dan tidur yang nyenyak




lets grape and try now;
HANYA RM 49.50 SAHAJA TAU...
BELI DUA MUMMY BAGI 95.00 SAHAJA...




DR NATURE ; IONIC NUCIFERA



cream rambut untuk semua golongan...


utk baby melebatkan rambut dan menghitamkan rambut...

dewasa; kelemumur, rambut gugur, kulit kepala kering, rambut kering, kulit kepala gatal, rambut rapuh/bercabang......
Ionic Nucifera adalah krim rambut yang dirumus khas mengandungi Virgin Coconut Oil (Minyak Kelapa Dara), Tea-Tree Oil dan ekstrak Teh Hijau.

Amat sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah rambut yang jarang, berkelemumur dan rambut pecah. Ia juga membantu menghitamkan, menguatkan dan menjadikan rambut anda bersinar.
anda bole mencuba sendiri keistemewaan cream rambut ini.

hanya rm 22.00 sahaja....

p/s; mummy pakai time patang sebab rambut banyak sgt gugur...



Nigella - Extra Bijirin Hitam Alam Semulajadi




Ni Gella-Cara penggunaan:minum 5-6 titik, 2 atau 3 kali sehari dan boleh disapu di tempat perlu.Bagi penyakit lelah,campurkan lebih kurang 5-8 titik Nigella dengan sesudu Amazing dengan sedikit air suam.

RM 45.00 sahaja.

Ni Gella adalah minuman berfungsi ajaib yang diekstrak dari bijiran hitam, diproses secara perahan sejuk tanpa haba. Produk istimewa Ni Gella kaya dengan vitamin serta zat mineral yang diperlukan badan, memberi perlindungan yang maksima ke atas penyakit seperti asma, stroke dan batuk.

NIG'ELLA berkhasiat kerana mengandungi Al-Habbatusauda (NIG'ELLA oil) membekalkan vitamin serta zat-zat mineral yang di perlukan badan.
Mengurangkan kolesterol serta menstabilkan kadar lemak dalam badan. Mengandungi fosfat, ion dan karbohidrat yang mampu membunuh kuman dan baik untuk aktiviti anti kanser.
Mempunyai daya pengesan yang mengeluarkan larutan air seperti asid urik, deposit garam galian dan larutan organik dan volatial.
NIG'ELLA oil boleh dicampurkan dengan sepasang d-bless di mana ianya sangat baik untuk disapu pada luka kemalangan, kudis, kencing manis, kurap dan gatal-gatal serta lain-lain anggota badan yang lumpuh, luka terbakar dan lain-lain. Selain itu juga, NIG'ELLA dianggap sebagai antibiotik semulajadi.

Thoyyib adalah produk penjagaan diri berasaskan aromaterapi yang dikomposisikan dengan ekstrak Nigella sativa (Habbatus sauda), minyak kayu putih, serai wangi, lada hitam, Peppermint dan lain-lain herba terpilih.

Thoyyib sangat berkesan mengatasi masalah-masalah berikut:

• Pening kepala
• Melegakan sakit kepala & migrain
• Kembung perut
• Sakit dada
• Sesuai untuk tujuan mengurut
• Terseliuh
• Kebas hujung jari
• Selsema
• Tegang urat leher
• Batuk
• Untuk kesegaran semasa memandu.

Cara penggunaan : sapu di tempat yang berkaitan.


 anak mummy tabiat kencing malam ...letak kat ari-ari dia alhamdulilah kurang sikit pembanjiran dia..hahahhhah

RM 22.50 sahaja.



call/whast'up mummy tinie -0163405401 












No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget