Wednesday, January 5, 2011

BAHAGIAN I-PERTUNANGAN & PERNIKAHAN

PERTUNANGAN DAN PERNIKAHAN
  •  inai
  •   
    pemakaian inai dari mak andam a.k.a kak ros  dari KLANG klu berminat Hot Mummy bole bg no hp dia..dia servis ke rumah..corak yang update jgk..
    p/s: (dia penari siti nur haliza dan dia pun servis erra fazira punya wedding
    bersama yusri dlu
    )
    
  • kad kawen (design sendiri jer)
  • kad kawen da 2 design yang berbeza..ni semua hot mummy create sendiri jerr...just printing kat kedai...
  • makeup
make up ini adalah  dari mak andam a.k.a zurin  dari KAJANG klu berminat Hot Mummy bole bg no hp dia just email HM..dia servis ke rumah..
p/s: (
dia MAKE UP artis dan PA kepada HAIZA dangdut tuu.. )
  • hantaran
hantaran ini semua buat sendiri...bayangkan la tak sampai sebulan make ready kan semua ni...aduhai..kata express kan...colour tekios+silver..


  • baju tunang (design idea sendiri )
baju tunang yang bertema kan colour silver.

  • baju nikah (design idea sendiri

baju nikah yang bertema kan colour tekios+silver+putih.


Gambar-gambar kenangan semasa Majlis Pertunangan dan Pernikahan Hot Mummy  tinie










"Ya Allah... jika dia adalah jodohku, maka mudahkanlah urusanku dengannya. Namun jika dia bukan jodohku, maka jauhkanlah ia dariku, dan berilah aku kekuatan serta keikhlasan untuk menerima apapun ketetapanMu. Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui atas apapun yang terbaik untukku"

Pedoman dalam memilih jodoh yaitu empat perkara; karena hartanya, keturunannya, kecantikannya/ketampanan, dan agamanya. Maka utamakanlah agamanya, niscaya kamu mendapat kebahagiaan

Ya Allah..berikan aku kekuatan, ketabahan, kesabaran dan keikhlasan.
Amin

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget