Wednesday, January 5, 2011

BAHAGIAN III -PERSANDINGAN

PERSANDINGAN 15 MAC 2009

Pada 15 Mac 2009, persandingan di teratak bonda di Kampung Sri Serendah .. bertema kan colour merah putih...WAHHH MERAH@RED my favourite la...

perlamin hot mummy ambil di bukit beruntung...ANIZA BUTIK bersama tempahan baju bersanding dan baju malam berinai..






pelamin bertema kan merah putih..tapi lebih kan putih..takut tenggelam pada baju nnt!
  

fotographer ambil daripada REZA group...mmg supe...JOb drg mmg bagus..mummy sangat2 puas hati...nnt bole tgk kat laman web http://www.reza.blogsport.com/


BAHAGIAN I-PERTUNANGAN & PERNIKAHAN

PERTUNANGAN DAN PERNIKAHAN
  •  inai
  •   
    pemakaian inai dari mak andam a.k.a kak ros  dari KLANG klu berminat Hot Mummy bole bg no hp dia..dia servis ke rumah..corak yang update jgk..
    p/s: (dia penari siti nur haliza dan dia pun servis erra fazira punya wedding
    bersama yusri dlu
    )
    
  • kad kawen (design sendiri jer)
  • kad kawen da 2 design yang berbeza..ni semua hot mummy create sendiri jerr...just printing kat kedai...
  • makeup
make up ini adalah  dari mak andam a.k.a zurin  dari KAJANG klu berminat Hot Mummy bole bg no hp dia just email HM..dia servis ke rumah..
p/s: (
dia MAKE UP artis dan PA kepada HAIZA dangdut tuu.. )
  • hantaran
hantaran ini semua buat sendiri...bayangkan la tak sampai sebulan make ready kan semua ni...aduhai..kata express kan...colour tekios+silver..


  • baju tunang (design idea sendiri )
baju tunang yang bertema kan colour silver.

  • baju nikah (design idea sendiri

baju nikah yang bertema kan colour tekios+silver+putih.


Gambar-gambar kenangan semasa Majlis Pertunangan dan Pernikahan Hot Mummy  tinie










"Ya Allah... jika dia adalah jodohku, maka mudahkanlah urusanku dengannya. Namun jika dia bukan jodohku, maka jauhkanlah ia dariku, dan berilah aku kekuatan serta keikhlasan untuk menerima apapun ketetapanMu. Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui atas apapun yang terbaik untukku"

Pedoman dalam memilih jodoh yaitu empat perkara; karena hartanya, keturunannya, kecantikannya/ketampanan, dan agamanya. Maka utamakanlah agamanya, niscaya kamu mendapat kebahagiaan

Ya Allah..berikan aku kekuatan, ketabahan, kesabaran dan keikhlasan.
Amin

DONT LET GO YOUR DREAM GIRL..2009 !!

MENJADI PEMAISURI 25 JANUARI 2009...

Pada 25 januari 2009 1030 pagi ...

Hot mummy teah menjadi tunangan orang ..hot mummy( HT) hnya bertunang selama 30 minit sahaja...pada hari yang sama HT ber sedia untuk di ijab kabulkan...a.ka. konon nak jadi mcm siti nur haliza la...hihihi...
kalau u all nak tau HT hanya mengambil masa 3 minggu untuk membuat perbincangan bersama keluarga untuk mendirikan rumah tangga bersam hubby tercinta.

14 Disember 2008 merisik...(sesi perkenalan antara ibu bapa kami)selama berkawan parent hubby tak pernah pun datang berjumpa dengan HT parents.
28 Disember 2008 tetapkan tarikh pertunangan dan pernikahan (mudahnya rezeki ku )...
25 Januari 2009 tarikh pertunangan dan pernikahan.

SALAM PENGENALAN HOT MUMY

Assalammuaikum ALL..

Salam pengenalan dari hot mummy merupakan blogger baru. hot mummy tinie merupakan seorang isteri kepada Zulkarnaien A.J dan seorang Mummy kepada Putri kami Nur arissya Adriana ..sebagai WANITA hot mummy amat bersyukur kepada ALLAH s.a.w kerana dikurniakan anak dan seorang suami yang penyanyang.Lengkap lah sudah sebagai seorang WANITA yang sempurna di muka dunia ini.



There was an error in this gadget