Monday, January 24, 2011

JOMMM ZOO...

kali nie bwk isya mengenali binatang yer tuan-puan. bukannya aper..time esya tgk national geo jer dia menjerit-jerit...huuuoooo..cian ank mummy..mcm batak (hahahhah) plak tgk dalam tV jer kan..so dgn niat murni mummy pi la jalan-jalan kat jusco balakong ternampak pameran zOO..Jom ke zOO..so sangat-sangat berminat terus jer beli tiket dapat free t-shirt...3 dewasa 1 kanak-kanak hanya rm 45ringgit sahaja..berbaloi-baloi u all...

dah la tu..jommm layan pic...











punya la berzaman-zaman mummy tak pergi jejak zoo ni..hmm banyak gak perubahan..dan klu u all nak bwk anak-anak  ke zoo tepat pukul 3.00 pm setiap hari ada SHOW Haiwan di zoo negara...dont miss it.... my daugther sgt-sgt enjoyed!!!

SESIAPA NAK SERVIS KERETA TANPA KE BENGKEL?

u All yang tiada masa untuk servis kereta o kereta rosak ..huby mummy En.Zul bole membaiki nyer di rumah... sebelum ni hubby buka servis di bengkel ulu Klang sahaja..tapi permintaan untuk datang servis ke rumah da mula ramai jadi hubby buat part time ke rumah- rumah pada waktu malam untuk hari Isnin- Sabtu (8.30pm-11.00pm).. Ahad pada bile2-biler masa.
'
Jika anda semua inginkan perkhidmatan WORKSHOP BERGERAK bole call mummy untuk buat janji temu anda k.. VrOOOmmmmmm..VrOoommmM

FORUM : KENAPA MULUT BERBAU

semalam tengok la talk show OPRAH..so doctor Od;s bgtau kenapa mulut kita ber bau...salah satu punca dari makanan yang kita makan tidak tercerna semasa berada di dalam perut, pembuangan najis /toksid tidak berapa bagus dan berkemungkinan gigi berlubang..itu menyebabkan mulut berbau kuat..sebab itu kita di galakkan makan gula-gula getah ..

selain itu, bagi WANITA yang mempunyai mulut berbau di sebabkan pembuangan yang tidak teratur boleh cuba makan interclean atau bidadari supaya dapat mengatasi masalah dalaman badan kita...

klu u all da pertanyaan bole SMS mummy di no hp tentera di gambar mummy tu...kongsi kecantikkan adalah baik untuk semua wanita..insyaallah..~

ARISSYA SANGAT RAPAT DGN NANNY!

anak mummy dari pantang lagi mmg da duduk dgn nany dia...lepas pantang usia arissya 3 bulan mummy ambil dan bawa ke rumah putrajaya untuk penjaga jaga..Mummy hantar berdekatan rumah je..senang ..tapi yang sedih jer dapat bertaha 1 bulan saje....arissya duk sana dengan badan bercalar , lembik...biler tanya suami dia cium la...kena kerongsang la...pe la..pastu baru dapat tahu yang husbnd dia da probleam skit..kaki perempuan dan kaki minum..sebelum ni jumpa dia siap pkai jubah putih lagi..errrrr pelakon terbaik la..nasib la sebulan jerrr...so lepas usia arissya 4 bulan mummy anta balik kat rumah nany..lebih baik , selamat...cuma hati mummy kna kental la...rumah nany kat serendah...lebih kurang 43 km dari rumah mummy...so seminggu sekali mummy dtg jenguk arissya...mummy susah la nak percaya dgn orang lain selain mak sendiri..lagi senang hati..
tapi yang bestnya....arissya skg panggil nany dia mama..boleee...hihihi kadang-kadang jelous jgak tapi apa kan daya..nak taknak untuk keselamatan anak mummy terpaksa...




sentiasa memerhati pergerakkan arissya walaupun mummy dia ada bersama! love my mummmm so much.




p/s arissya tetap manja dgn mummy jgak...
There was an error in this gadget