Monday, January 17, 2011

Happy Birthday Arissya Adriana 1st...

SEBALIK TABIR

u all sebulan nak celebrate birthday party setahun arissya mummy da buat perancang yang sangat SUPERRR... hot mummy mmg sgt2 suka dgn party...so mula-mula nk make a one big party so mummy da prepare aper nk buat...

1st Planning Party
  1. MARK UR CALENDER
  2. GUEST LIST
  3. FOOD
  4. BIRTHDAY THEMES
  5. PARTY DECORATION
  6. CAKE
  7. PHOTOGRAPHER
  8. GOODIES BAG
  • FOOD
Party arissya mummy lebihkan kepada makanan pada kanak-kanak ...



menu utama parti harijadi arissya:-
  1. Nasi Ayam (Resepi ibu mertuaku..hihih)
  2. Satay Ayam dan daging (beli siap di sg buloh..kedai ni pernah masuk Majalah 3) sodaap sgt2..superr
  3. pulut vS sambal ikan bilis n rendang daging (bangkahulu punya rendang..erra n dato ct mmg favourite rendang ni)
  4. Bihun goreng
  5. bubur kacang n bubur cacar
  6. nasi impit vS kuah kacang
  7. kentang goreng n nugget
  8. tembikai n duku langsat
  9. Coklat, mashmellow n lolipop untuk makanan ringan kanak-kanak...

BIRTHDAY THEMES


Thema party arissya adalah Lady Bird..(b'coz mummy dia kan gile Hot Merah)



Kad Jemputan
kad jemputan arissya nie mummy deco sendiri jer....print jer anta kedai...



PARTY DECORATION
klu bab Deco ni...ni paling mummy paling suka...coz mummy suka bab-bab ni..hihihi.mummy bnyak shop kat Jusco Wangsa Maju coz kat dalam tu ada kedai akseseri yang complete korang bole beli ..murah sgt2...
lagi satu mummy da gak beli brg online so korang bole klik kat sini ai-partytoys


atas meja untuk tema merah hitam (ladybird ) mummy letak lollipop, merah hitam, mashmelow,candle.coklat, gula-gula gum,kad arissya, patung lady bird, cupcake lady bird.


nie mummy nak kongsi Deco klu-klu u all berkenan..









BIRTHDAY CAKE

Untuk kek n cupcake..mummy tempah sahaja kat kak e-car.. cupcake-car





PHOTOGRAPHER

tanpa photographer xda lah kenangan kan...yerla..nk ambil gambar masa party tak sempat lorr...so mummy ambik dgn kwn lamer mummy..nuar..klu u all nk tgk hasil kjer beliu u all bole tgk kat http://www.anwar%20zaki.facebook/
































Extra Fun

masa party arissya mummy tempah bubu ...supaya party ni lebih nmpak menarik..untuk setiap acara yang bubu ni buat semua kanak-kanak happy..mcm-mcm  game la yg dia buat..est la..tapi setiap game yang dia buat u all kna sediakan hadiah sdn bhd utk kanak-kanak..untuk game bapak budak..ibu-ibu pun da..tapi dlm pic ni tak sempat upload la..taper if nk khidmat badut ni u all bole call terus pada En.hassan 0122177075



GOODIES BAG

goodies beg mummy ini adalah WAJIB semasa party..dalam goodies mummy just letak jajan, belon , mainan, lolipop..baru kanak-kanak HaPPy...


HADIAH???

masa arissya buka hadiah lupa nk ambik gambr..so ni dari hp jer..tak berapa best nk tgk...so ni jer yg da dlm simpanan mummy..arissya paling happy dia dapat byk sgt hadiah...thks all...




orang kuat dlm party ni..thks for all expct: my hubby, mum, sist, bro...coz dorang ni org kuat dlm majlis ni... love u all... thun 2011 coming soon thema da ada dlm kepala mummy..so korang siap sedia k...





my love family...(abah xda kjer lorr)









No comments:

Post a Comment

Share it