Monday, November 12, 2012

ARISSYA SHOP AT IKEA!!!"mummy, esya nak shop brg bilik la mummy"..okiew....let go...esya...
nantikan deco bilik esya by mummy yea......BERBANTALKAN TANGAN SUAMI....

salam semua,

hari ni mummy nak celoteh berkenaan "PERKAHWINAN" nak tau tak... kehidupan berumah tangga ni ada naik turun tau...

kalau datang hari romantik tu..ya allah,...makan pun nak bersuap ,,,duduk pun satu kerusi (meh duk kat abg nie) hahahhaha....
kalau datang bab hari "buat muka" satu hari masam muka tak pandang sape tak tegur saper..punca abg balik lewat malam tak bgtau...pastu  kalau dalam kete tak bertegur..pandang cermin sampai nk tertembus cermin tu...

cuma mak selalu pesan...kalau nk hidup murah rezeki JANGAN SESEKALI KEDEKUT YEA PADA MAK, ISTERI DAN MAK MERTUA...murah la rezeki rumah tangga korang....


Dari bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian MOHEMA) hanya kira-kira 45% sahaja isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin. Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan.

Tahukah kaum isteri, bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki/suami boleh mengaktifkan hormon wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang. Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.
Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celahan ketiaknya, tidak di nafikan anda akan peroleh pengalaman yang cukup rilex dan tenang, ianya tanda bahawa bau phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda. (pengalaman ini hanya perempuan sahaja yang tahu bertapa asyik dan rilexnya)…FAKTA….

Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai tahap 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.
Dan peringatan untuk lelaki/suami, jangalah shave ketiak anda togel, biarkan sedikit atau trim sikit aje bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita.
so pada isteri-isteri semua, anda semua praktikan ke tidur atas lengan suami?


Mummy sentiasa.....


ingat....bidadari+ nucell sentiasa dihati...sehat, cantek, awet muda...suami sentiasa sayang....