Tuesday, May 10, 2011

ALWAYS IN MY HEART!!!! :FAST FIVE

  • Malam tadi adalah paling terbaik lahhh..nape nape?? coz tgk fast anf furious Five.."ala tau da mumiee update lambat"al-maklum la full booked tau kat alamanda..so book minggu lepas tgk malam tadi dgn patner kaki wayang....en.dady kita paling happy..dari dulu lagi cite nie memang paling digemari oleh mumie...gile best!!!
  • mumie nak bagi GRED A++ tau sebab kali nie adegan kat FAST FIVE semua best..mata ni tak bole kemana2 mana la..heheheh...
  • uall klu tgk Fast Five ni lepas abis cite ni korang kena tunggu tau??knap? sebab lepas tu da lagi cite....
  • ingat tak GF dom,," zetty"..dia masih hidup lagi ataupun pelanduk dua serupa..so kena tunggu!!
  • maknanya ada lagi episod berikutnya...so mumie mmg tak sabar dah nak tgk NEXT FAST SiX plak...
  • uall tak rugi tgk  cite niee...adegan semua ada..sedih,lawak,touching..kasih sayang, semua ada ala...errrrrr bestttt sangat!!!!!! wahh melampau ko ni tni..udah la..jom syyer pict with me!!!
FAST FIVE TERBAIK!!!!!!
Semua ada!!! best!

Dua gabungan baru!!!


PERLAKON UTAMA FAST FIVE!!!

THE FAST AND THE FURIOUS


FAST & FURIOUS
2 FAST & 2 FURIOUS

TOKYO DRIF



ADAKAH SEASON 6 AKAN ADA GABUNGAN KEMBALI?
THE BEST!
nIe la yang mummie kata tadi...ketty akan kembali lagi..so tak sabar nak tunggu season FAST SIX !!!!!
There was an error in this gadget