Tuesday, November 15, 2011

TEMA PARTY BIRTHDAY ARISSYA KE -2

Salam semua,

kali nie mummy pening balik...bukan ape nak buat pre-birthday arissya...

mummy buat kali nie bertema kan princess castle...

kek masih lagi mencari sape yang bole buat ...

bab makanan mak mummy da settle kan..insyllh dia masak ..

barangan party mungkin mummy akan cari kat area IKANO damanasara atau kat PARTY HEAVEN kat melawati...

bab gambar kali nie tak ambik pun photograper ...just guna khidmat kakitangan yg maner ada jer..nak jimat skit...

badut pun tak abik coz arissya dia kata takut..nk cari costum angry bird payah la plak..(kesukaan arissya buat masa nie)

pastu mummy nk cari khemah princess ..mummy da jumpa ada kat area kedai borong mainan kat area chow kit..bole la harganya 100 keatas..(kata tema princess kan..)
Khemah ni mummy dah order..hehehehhe


Goodies beg mungkin mcm nie je kot..tema pun da ada...

maybe kek colour nie..perisa strawberry /blue berry

esya kata aritu nk butterfly so nnt nk cari rama2 nie..aissssssssyhhhh

kek castle princess....
There was an error in this gadget