Thursday, August 2, 2012

SET PANTANG -ANAK NO.2


SALAM SEMUA...



nak share haritu mummy ada keluar entry SET PANTANG KAN...kali nie pun benda yang sama cuma dah tukar kotak jer...mummy anak kedua mummy makan semua produk dcl sahaja tau...sangat-sangat menakjubkan tau..sebab luka mummy cepat kering, kulit kusam menjadi seri kembali, berat cepat susut, susu lagi la banyak dan paling best kan suami mula tak tahan tgk..hahahhah





NOW..2012
SO APA TUNGGU LAGI...LET TRY AND USE DCL..TINIE 0163405401


MUKA BERJERAWAT??MEH TRY INI PRODUK

BENDA ELOK DAN SANGAT BAGUS MESTI LAH NAK ULANG STATMENT
salam semua,

testimoni ni mummy sendiri...dulu muka mumy allahuakbar mcm badut ko...jerawat meletup sana sini..muka ko tgk la bulat kan...pakai bedak pun tak guna sebab apa jerawat banyak sakit satu hal tapi kan tumbuh macam cendawan kan..muka berminyak satu hal lagi la...


pastu jumpa la produk makan ...sebelum ni asyik la dok tukar produk cuci muka and krim tapi tak penah terpikir nak makan samplemnt yang boleh buang toksid kan...
.
bile dah makan mengikut atruan dan displin..alhamdulilah muka jadi sangat beseri dan jerawat hilang..paling best mummy dapat muka tirus dan badan pun ringan , kuku berkilat serba serbi dapat cantek tau...masa nak kawen pun muka naik seri sebab jerawat dah xda pakai bedak pun elok jer tak bertompok sebab samplemnt yang mummy makan membantu..gambar kat bawah tu masa anak dara lagi..


Wednesday, August 1, 2012

KECIK-KECIK CILI API

Salam semua,

jarang sekali bercerita pasal airiel kan..my new baby boy..heheh skg alhamdulilah da masuk 5 bulan ... dah pandai mengesot jauh dah,...hehehh makan solid pun da bagi..brest fedding pun masih lagi alhamdulilah...

pagi dia akan makan solid food :buah pear yang home made by mummy...

petang dah bagi mkn nestum tau sbb airiel kurang nk minum susu formula ;anmum'..dia nk direct terus pada mummy untuk menyusu...sangat berbeza pada kakak dia..

malam mummy akan bg airiel makan samplement jugak..just E-genius untuk otak airiel..samplemnt ni bole makan dari lahir lagi..sebab mummy rasa dah terbukti pada kakak nya yang sgt bijak berkata-kata dan suka pada buku dan cepat belajar...kakak dia pun masih lagi makan..

airiel 3 bulan dah pandai meniarap
4 bulan dah mengesot
5 bulan mulut da sgt bising dan skg nk merangkak kot sebab bontot dah mula diangkatnya..
dia suka tgk upin ipin sampai tekekik kekek tgk kan upin bercakap...
berat dia uall skg da 8.8kg..bole?? heheheheh alhamdulilah....





BENGKEL KERETA : MELAWATI-PUTRAJAYA

Salam,

perlukan perkhidmatan membaiki kereta dirumah/opis???

' atf sudah servis?, monthly sudah servis? kalau tak der senang, saya bolah dtg ofis ambik keter.'
tukar gearbox? tukar tayar? tukar cat? apa lagi nak repair nak tukar? insyallah sedia membantu..

 untuk makluman sesiapa ingin kan service atau membaiki kereta atau pertanyaan berkenaan barang kereta boleh lah pada zul (husband mummy)...

Bengkel berada di melawati ....kami juga menawarkan untuk service di rumah area melati hingga ke putrajaya.... pada isnin-sabtu 6pm-10pm kecuali ahad cuti..

rate harga repair kete :semua sama ..murah-murah jer  sbb untuk tolong orang melayu gak...

Zul- 0163272655
There was an error in this gadget