Tuesday, January 3, 2012

PENGHABISAN 2011..HAPPY MEAL..

Salam semua, penghabisan tahun 2011 yang paling best..why? cuti kami semua dipenuhi jalan2 bersama my family...

starting 23hb.12.2011
-pergi beli barang baby ..excited tahap gile2 la kan sebab kali nie beli baru semua sbb kali nie bnyakkan utih and biru,,NO PINk-

24hb 12. 2011
-ke genting bersama family...satu family..walaupun aku penat tahap benggong sampai kaki aku sakit tapi still happy sbb gelagat adik2 , ank lagi..heheheh

25hb 12. 2011
-Cameron tapi tak kesampaian kami tersekat (jemmmm) kat brincang dari kul 7pm smp 9 pm atas bukit..perut ak da keras anak dah stress duk kete lama so kami patah balik dengan hampa...

26hb 2.2011
pergi mandi manda di lata kinjang bersama sepupu2...aisyhh mummy pun turut berendam bersama sambil makan durian, manggis, pulasan..hehehhehe
malam kami ke kg baru, bakal adik ipar bawak pi makan kat western Food chicken chop famous di sana..*boleh la sebab masa kami pergi orang tgh ramai gile2*

30 hb 12 2011
Lepak kat rumah sama esya..berdua sahaja sebab arissya tak berapa sehat...


31hb 12 2011
-petang kami satu family buat makan-makan ikan bakar kat rumah mak..best sangat...air asam yang terbaiieek la...
-malam, ke ICT bersama Family sambut new year kat sana pastu g makan kat char kuey teow di bunga raya...malam tu juga arissya mengamuk dan meracau,,,huhuhuh *430 pagi baru arissya berhenti menangis dari 230am..* kesian ank mumy,....

1 hb 1 2012
Pergi  shoppng baru baby lagi untuk last part mane yang tak sempat beli aritu...mummy pun dah xlarat sangat skg..sakit2 jer skg...
malam dady bawak semua family mummy ke western ffood cheras mkn chicken chop lagi sbb *bini dia teringin lagi makan *aisyhhh,,,,

2hb 1 2012
semakin hari semakin sakit ...doakan mummy di permudahkan bersalin dan cepat2 dapat timang bby boy nie..*dahhh tak tahan sakit*
p/s kita tnggu lagi seminggu dua nie yer baby... mummy dah tak tahan daa menahan badan yag makin sakit semua badan dan tido yang makin tak menyenangkan badan...


 *enjoy diz picture*
















bye2 2011..........









There was an error in this gadget