Wednesday, February 13, 2013

Bercuti CNY dimelaka....

Salam semua...cuti CNY aritu mummy and family ke melaka kembali untuk ke afamosa..kali kedua...sebab nk repeart balik aritu kab byak tak pegi...so kali ni ke safari n cowboy town...sangat best...uall mesti pena pegi kan...kami aritu main terjah je
..hotwl tak cari pun...ualls kalau nak pegi better amik pakage...pegi ke kaunter dlu...kalau uals terus ke cowbot town harga jadi mahal...rm50 sekali masuk...if ualls nk ke safari kena rm48..if pakkage rm68 je...so byk kami rugi..tp xpe sgt menarik tambah2 lg kat safari...kami sgt3 enjoy..puas hati gile...

Sunday, February 10, 2013

Today ...Friday..serabut day.

Salam semua...
Ni tgh test pKai note utk berbloger...arini mcm2 aktiviti buat...pagi2 lg arissya da buat hal taknak g sekolah wlapun da dpan sekolah...so hari ni dia alan mengikut mummy ke office dgn penuh serabutnya....just take a look.....

Wednesday, February 6, 2013

ANNIVERSARY 4 YEARS +MY BIRTDAY 27 YEARS


UTK HARI BERTUAHKU.....

GODIVA...MADE IN JAPAN ..NO PARIS
COKLAT YANG SANGAT SEDAP....

ARISSYA DAPAT TAB DARI ATUK..SIAP PESAN NAK COVER PURPLE ATUK
ADIK AIRIEL MUMMY BAGI YANG MUMMY PUNYA GALAXCY TAB DLU YER..NK JUAL SAYANG..

ARISSYA DAPAT BASIKAL DARI MUMMY SEBAB DIA DA PANDAI MENULIS N MEWARNA
MUMMY ISYA NK PURPLE JER....
SO SAYA DA 27 TAHUN..YANG STILL HOT AND YOUNGER.."PERASAAN WEIII"
LAVA CAKE FOR ME ALREADY 27 YEARS .....







MAKAN-MAKAN

makan dulu kat bangi...sedap..rm 25 sekepala...

Palova...pencuci mulut minggu nie...

sedap tak terkira...

stimbot sendira lor..

makan sampai terduduk...

There was an error in this gadget