Wednesday, February 13, 2013

Bercuti CNY dimelaka....

Salam semua...cuti CNY aritu mummy and family ke melaka kembali untuk ke afamosa..kali kedua...sebab nk repeart balik aritu kab byak tak pegi...so kali ni ke safari n cowboy town...sangat best...uall mesti pena pegi kan...kami aritu main terjah je
..hotwl tak cari pun...ualls kalau nak pegi better amik pakage...pegi ke kaunter dlu...kalau uals terus ke cowbot town harga jadi mahal...rm50 sekali masuk...if ualls nk ke safari kena rm48..if pakkage rm68 je...so byk kami rugi..tp xpe sgt menarik tambah2 lg kat safari...kami sgt3 enjoy..puas hati gile...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget