Thursday, August 2, 2012

SET PANTANG -ANAK NO.2


SALAM SEMUA...



nak share haritu mummy ada keluar entry SET PANTANG KAN...kali nie pun benda yang sama cuma dah tukar kotak jer...mummy anak kedua mummy makan semua produk dcl sahaja tau...sangat-sangat menakjubkan tau..sebab luka mummy cepat kering, kulit kusam menjadi seri kembali, berat cepat susut, susu lagi la banyak dan paling best kan suami mula tak tahan tgk..hahahhah





NOW..2012
SO APA TUNGGU LAGI...LET TRY AND USE DCL..TINIE 0163405401


MUKA BERJERAWAT??MEH TRY INI PRODUK

BENDA ELOK DAN SANGAT BAGUS MESTI LAH NAK ULANG STATMENT
salam semua,

testimoni ni mummy sendiri...dulu muka mumy allahuakbar mcm badut ko...jerawat meletup sana sini..muka ko tgk la bulat kan...pakai bedak pun tak guna sebab apa jerawat banyak sakit satu hal tapi kan tumbuh macam cendawan kan..muka berminyak satu hal lagi la...


pastu jumpa la produk makan ...sebelum ni asyik la dok tukar produk cuci muka and krim tapi tak penah terpikir nak makan samplemnt yang boleh buang toksid kan...
.
bile dah makan mengikut atruan dan displin..alhamdulilah muka jadi sangat beseri dan jerawat hilang..paling best mummy dapat muka tirus dan badan pun ringan , kuku berkilat serba serbi dapat cantek tau...masa nak kawen pun muka naik seri sebab jerawat dah xda pakai bedak pun elok jer tak bertompok sebab samplemnt yang mummy makan membantu..gambar kat bawah tu masa anak dara lagi..


There was an error in this gadget