Tuesday, February 18, 2014

My kids on this yEaR 2014

ice cream homemade by mummy
ini masa nak tgk wayang..so lupa bwk sweater ..mummy kena ketuk beli sweater baru mlm tu jugak!!

yo..rambut negro esya kata....
sekali sekala kena rap skit...


homework sentiasa ada untuk dia 5 years!!!
tgh sakit perut and muntah2..dah x larat nk layan kamera...sian baby mummy...
memamg susah nak amik gambar dia sekarang!!



airil susah nak ambik gambar yang sempurna !!!


with kakak!

with best friends azim..(ajemm)..

seruis mmg gile kereta,...dari murah sampai la ke mahal semua hancur berderai ok!!! dia pomen kan semua tayar kete tu...

Makin besar makin cerdik anak2 mummy ni sekarang!!!

dah pandai main bersama-sama..kakak pun dah pandai share and adik pun dah pandai menerima pe jer yang akak dia bg..alhamdulilah...


Monday, February 17, 2014

DCL PRODUK :HARGA (RM) DAN AHLI 2014

salam semua,

lama tak update, sebab kengkangan masa dan timetable work semakin meledak2 sekarang.
just nak update berkenaan harga dan produk DCL. sebab ramai yang tanye saya harga dan promosi. sehingga kini DCL telah mengeluarkan harga baru dan promosi ahli yang terbaru :

berminat atau ingin membuat pembeliaan boleh la whastup saya di 0163405401 (mummy tinie)

HARGA AHLI :RM 272.00

PAKEJ I
  1. 2 BOTOL BIDADARI XO 
  2. 1 NUCELL
PAKEJ II
  1. 2 ADUKA XO
  2. 1 NUCELL
 PAKEJ III
  1. 2 AMAZING
  2. 2 EGENIUS
  3. 1 NUCELL
HARGA PRODUK TERKINI 2014




Produk HargaCP / Unit


Oxi-Pi D'Ionik (24) MYR 59.00


Trial Set Bidadari MYR 93.00


Bidadari (375ml) MYR 93.00


Bidadari XO (375ml) MYR 128.00


Trial Set Bidadari XO   MYR 128.00


Red Guara Café (20) MYR 28.80


Royal Café MYR 28.80


Amazing (375ml) MYR 82.00


Nig'Ella (10ml) MYR 45.00


Nu~Cell (15) MYR 89.00


D-bless (90) MYR 73.00


E-Genius (90) MYR 48.50


Nu Clonz MYR 75.00


Q-She (42) MYR 68.00


Love Hygiene Wash MYR 25.00


d'laila - Beauty series 3 in 1 MYR 48.00


d'laila - Acne series MYR 13.20


d'laila - Beauty facial bar MYR 13.20


d'laila - Acne facial bar MYR 23.00


d'laila - Beauty night cream MYR 46.50


Beautiful Magic (Lipstick) MYR 38.50


Aduka MYR 93.00


Aduka XO (375ml) MYR 128.00


Stokin Bio-Energy MYR 49.50


Dr. Natures - Tonic Nucifera MYR 21.00


Dr. Smile MYR 23.80

* (pada yang berminat untuk menjadi ahli insyallah saya akan diskaun 3% pada harga ahli kepada untuk anda yang berminat untuk menjadi ahli)
















































































































There was an error in this gadget