Wednesday, May 15, 2013

Fast and Furious 6 (FF 6)

The Fast and the Furious ni favorite cite ever pada aku...nie dari aku zaman sekolah pi tengok dengan kawan-kawan sampai ada boyfriend (en hubby) pastu dah kawin... tengah mengandung ak tgk dan pada 23 mei 2013 adalah hari yang aku tunggu...yeahhhh...

laki da bini sama jer minatnya....aku suka layan cite nie...siap buat koleksi OK!!!! hahahhahah


so makan kat old town dengan ank2 aritu dinner,...dapat tiket free..(padahal dah tahu dah nak dapat tiket tu) bukan apa ada org kata tak berbaloi..tapi alang2 hubby nak dinner sana dapat plak tiket yg paling awal tau kami dapat...teruja abis la....



nie la tiket  yang mummy dapat...
love u esya...adik titun...

i love this picture!!!

CAKE TIME...MENGGEMUKKAN BADAN

salam semua,

aritu kami ke restoran padi, putrajaya ...just nak makan benda manis katanya...padahal da melantak makan kat oldtown pi PADI plak makan kek,...mane tak berlemak lagi badan masing2...hahahahhahah...

PALOVA

OREO CHESEE CAKE

MACADEMIA CHEESE CAKE..(PALING SEDAP)

TIGA MODEL CAKE BERGOLEK2 DI DEPAN MATA KAMI


THREE MEMBER'S EVER..OMG!!!!

MY LITTLE ANGEL : EXAM TIME

salam semua,

kali ni arissya punya first time exam at tadika arina...sangat berdebar2 ok...first time katakan...(poyouuss betul)...

siap pesan...esya kena ulangkaji tau,,,nanti time exam esya xdapat jawab malu nanti dengan kawan2...

new friend : aqil kot nama dia...heheehe" anak ak pilih boy friend yang putih jer ...mengada2)

memo from tadika arina



There was an error in this gadget