Monday, December 12, 2011

i love YUNA




mummy suka akan muka dia.. nyanyian dia.. dan fesyen dia...hmm pe2 pun really love YUNA!!!!!

MUMMY AND DAUGHTER


Salam sayang semua..., bukan senang nak ambik gambar aku yang makin menjadi-jadi tak berseri semenjak mengandung nie..sekarang ni pregnant dah nak masuk 32 minggu (8 bulan) alhamdulilah... so far, badan memang sakit2 gile...tak berapa nak bagus sangat...so setakat nie jer yang gambar terbaikyang  kami ada bersama arissya yang sangat gedik nie....

KUIH DORA YANKEEE

Salam semua,

u all pernah tak dengar kuih dora yankee...kali nie just buat dari resepi adik ipar punya family..dorang duk niaga kat perlis masa bazzar ramadhan,...kuih nie sangat sedap tau mcm ala-ala waffer pun ada bancuhan  nya..,.....

kuih nie sedap  di cicah dengan kopi panas,,,...nyan nyam...klu kat kedai makan nie mesti laku kuih nie..

so kami aritu belajar la buat kuih ni..dan saya telah pun expert membuatnya..hahahhahahah

(sape nak resepi   bole la tanye mummy yer)...

masa tengah masak ..yang berjalur tu coklat ..
tengok klu yang dah siap...sebelah tu yang dah masak... naik gebu kan..kan..
Nie yang dah siap masak..dan bole dimakan...panas-panas lagiiii sedap tau....


There was an error in this gadget