Monday, January 17, 2011

KAKI KAROK



klu mummy n dady da kaki karok of couse la kannn ank turut serta the club...dari dlm perut arissya mengikuti....arissya ni mmg bagus la..baru 5 bulan da minta gilerrr dgn lagu wali band- cari jodoh...nk tido jer kna pasang lagu tu..pening kooo....biler da 11 bulan nyanyi lagu twinkle-twinkle plka..yg penat mummy ni haaa...dia buat tangan mummy nynyi..skg dia da reti nynyi..tapi lagu dia la...hihihihi

ANAK DADY

mummy beruntung ker???...hahah tau kenapa? yerla ank perempuan mummy arissya dia mmg ank dady betul..tido nk dgn dady...mkn nak dgn dady...xda dady kat katil tak tido..mummy lantak la situ...mummy tido jerrr coz mmg tau arissya nk ketiak dady.. orang kata ank perempuan rapat dgn bapak nya....betul la kot..kadang-kadang naik angin gak dgn si kecik tu...masa dady bwk kereta pun dia nak berkepit sambil pegang tgn dady .camner????  jeles i...






dari kecik sampai la setahun lebih ni..dadyyyyyy jer la ....

WAJAH BERJERAWAT

alamak..tajuk jer da menyampah kan..jerawat...semua perempuan benci kan perkataan tu..apa lagi klu da kat muka korang...huuhu mummy b4 kawin dlu ..masya allh..muka mcm badut kooo..jerawat merah-merah, jerawat batu kat muka..naseb la hubby aku maintain tetap mncintai mummy..hahahhah

mummy dlu da mcm-mcm produk mummy mkn ..tak jgak elok2..pi klinik pakar kulit pun sama..tak munjarab jgk..so mummy pun mkn la NUAGE..selama 3 bulan perubahan mmg ketara...bukan setakat kulit jer cantik tapi bg satu badan kulit gebu, lembut, muka runcing...sangat-sangat sayang dgn brand DCL...thks kerana memberi kecantikkan kulit pd mummy..


anda bole meneliti wajah mummy sebelum makan dan selepas mkn samplemnt nuage

jerawat batu sentiasa da di pipi mummy


sebelum kawen

masa kahwin da tak risau sebab muka da licin..n berseri-seri


jadi sesiapa da masalah jeragat,  berjerawat, bole bertanyakan/sms pada mummy di 0163405401 insyllh mummy akan bantu ...



siapa yang taknk cantik, siapa yang tak nak suami puji kulit gebu, mekap kulit sentiasa nmpak cantek...dagu runcing...wahhh bnyak sgt...

bole rujuk mummy di FB norhatini idris tq..

Menerima Anugerah 2010

hi, u all's...ingat tak mummy da cakap nk syer pasal kecantikkan...so mummy nk syer mengenai barangan DCl..mummy mula menjinakkan dan merapatkan diri dgn DCL pada 27-5-2010.. DCL ini sebuah perniagaan MLM merupakan produk Samplemnt untuk seisi keluarga..mummy sgt2 enjoy buat perniagaan DCL ni...

First , dapat membantu masalah orang
Second, kenal ramai orang
dan mengeratkan silatulrahim
third, menjana pendapatan pada mummy..

baru-baru ini , bulan Oktober, mummy di anugerah kan pangkat teratas iaitu pangkat PD (Peal Drector), menerima bonus kereta dan menerima Sales tertinggal bag bulan oktober.....WaaaHHH kembang bontot mummy naik atas pentas tu menerima hadiah dari Dato'mustapa...Bangga sehhhhh...hihihihi...

bersama sepupu..a.k.a down line..


bersama KJC hihihihi




Happy Birthday Arissya Adriana 1st...

SEBALIK TABIR

u all sebulan nak celebrate birthday party setahun arissya mummy da buat perancang yang sangat SUPERRR... hot mummy mmg sgt2 suka dgn party...so mula-mula nk make a one big party so mummy da prepare aper nk buat...

1st Planning Party
  1. MARK UR CALENDER
  2. GUEST LIST
  3. FOOD
  4. BIRTHDAY THEMES
  5. PARTY DECORATION
  6. CAKE
  7. PHOTOGRAPHER
  8. GOODIES BAG
  • FOOD
Party arissya mummy lebihkan kepada makanan pada kanak-kanak ...



menu utama parti harijadi arissya:-
  1. Nasi Ayam (Resepi ibu mertuaku..hihih)
  2. Satay Ayam dan daging (beli siap di sg buloh..kedai ni pernah masuk Majalah 3) sodaap sgt2..superr
  3. pulut vS sambal ikan bilis n rendang daging (bangkahulu punya rendang..erra n dato ct mmg favourite rendang ni)
  4. Bihun goreng
  5. bubur kacang n bubur cacar
  6. nasi impit vS kuah kacang
  7. kentang goreng n nugget
  8. tembikai n duku langsat
  9. Coklat, mashmellow n lolipop untuk makanan ringan kanak-kanak...

BIRTHDAY THEMES


Thema party arissya adalah Lady Bird..(b'coz mummy dia kan gile Hot Merah)



Kad Jemputan
kad jemputan arissya nie mummy deco sendiri jer....print jer anta kedai...



PARTY DECORATION
klu bab Deco ni...ni paling mummy paling suka...coz mummy suka bab-bab ni..hihihi.mummy bnyak shop kat Jusco Wangsa Maju coz kat dalam tu ada kedai akseseri yang complete korang bole beli ..murah sgt2...
lagi satu mummy da gak beli brg online so korang bole klik kat sini ai-partytoys


atas meja untuk tema merah hitam (ladybird ) mummy letak lollipop, merah hitam, mashmelow,candle.coklat, gula-gula gum,kad arissya, patung lady bird, cupcake lady bird.


nie mummy nak kongsi Deco klu-klu u all berkenan..









BIRTHDAY CAKE

Untuk kek n cupcake..mummy tempah sahaja kat kak e-car.. cupcake-car





PHOTOGRAPHER

tanpa photographer xda lah kenangan kan...yerla..nk ambil gambar masa party tak sempat lorr...so mummy ambik dgn kwn lamer mummy..nuar..klu u all nk tgk hasil kjer beliu u all bole tgk kat http://www.anwar%20zaki.facebook/
































Extra Fun

masa party arissya mummy tempah bubu ...supaya party ni lebih nmpak menarik..untuk setiap acara yang bubu ni buat semua kanak-kanak happy..mcm-mcm  game la yg dia buat..est la..tapi setiap game yang dia buat u all kna sediakan hadiah sdn bhd utk kanak-kanak..untuk game bapak budak..ibu-ibu pun da..tapi dlm pic ni tak sempat upload la..taper if nk khidmat badut ni u all bole call terus pada En.hassan 0122177075



GOODIES BAG

goodies beg mummy ini adalah WAJIB semasa party..dalam goodies mummy just letak jajan, belon , mainan, lolipop..baru kanak-kanak HaPPy...


HADIAH???

masa arissya buka hadiah lupa nk ambik gambr..so ni dari hp jer..tak berapa best nk tgk...so ni jer yg da dlm simpanan mummy..arissya paling happy dia dapat byk sgt hadiah...thks all...




orang kuat dlm party ni..thks for all expct: my hubby, mum, sist, bro...coz dorang ni org kuat dlm majlis ni... love u all... thun 2011 coming soon thema da ada dlm kepala mummy..so korang siap sedia k...





my love family...(abah xda kjer lorr)








There was an error in this gadget