Wednesday, January 26, 2011

THANKS 4 ALL

‎2 year sudahh...syukur dan gembira...sambil mkn set romantik di tepi tasik berdendangkan lagu2 romantikk..sooo supper n prefect thiz nite..thks hubby@zulkarnaien. Love u.

Piranazs Lucifier and Ana Raffizant like you comment..
    •  
      Farah Yasmin happy 2nd anniversary tini =)
       
    • Rahimah Sulaiman Tahniah..selamat ulangtahun perkahwinan ke-2 .semoga jodoh awak berdua kekal hingga keakhir hayat!
    •  
      Norhatini Idris insyllh..moga-moga kami kekal sehingga hujung nyawa... doa for us k...
       fara..thks dud....
    •  
      Siti Rohani Alhamdulillah tahniah tini....semoga kekal ke akhir hayat..
thaks semua..mendoakan kebahagian mummy! love u all!!!!!

ANNIVERSARY 2 YEARS 25.1.2011 ..

Wah wah,..diam-diam da 2 tahun u all  sudah kami bersama sebagai suami isteri,...syukur alhamdulilah...
ok tu benda sweet sgt but mummy da story tak berapa sweet b4 nak sambut anniversary kami ke-2 ni...

minggu lepas mummy amat-amat lah sedih coz bergaduh dgn hubby..bukan nyer aper mummy terlampu emo la..(nak naik bendera merah masa tu)...so merajuk punya pasal dgn hubby terus kuar rumah balik rrumah mak seminggu duk dgn anak...bila da 2 hari tak jumpa mummy rinduu sgt2 dgn hubby tapi ego punya pasal nk tnggu hubby sms so buat tak reti jer..so sabtu ahad mummy n arrisya tanpa dady..selalunya ari ahad dady tak kjer dia msti cari kami berdua n bwk pergi jalan-jalan n makan..tapi kali ni TAK LANSUNG!!!!

dalam hati ni...KENAPA dia tak CALL...TAK SMS...TAK datang rumah tgk anak..dia tak sayang kami ker...knapa..KENAPA???? so bayangkan..masa tu sedih weiii..takpernah-pernah tngalkn hubby selama seminggu ..

so semasa dalam kebinggung a.k.a jiwa kacau selama seminggu...

so mlm semalam mummy balik rumah ..so hubby terus peluk mummy...dia kata rindu...sambil tu kami menangis kerana terlampau rindu dan sesali kesalahan dari kami berdua sendiri..

so per lagi tepat pukul 12am hubby ajak keluar..dia bawak mummy ke cafe tepi tasek n makan malam (candle night)..hiihihi paling best dorang pasang lagu whitney Houston..

so sweeet kan,...tu sahaja story mory saya..hihihihihi

p/s: pic mummy upload nnt...tak  tranfer lg looor..
There was an error in this gadget