Thursday, March 21, 2013

MY FIRST LOVE :

Salam semua,

Nak kongsi sikit nie... ualss mesti da "sayang" orang pertama dalam hati. macam cinta pertama "first love"...ni nak story sikit la..pengalaman saya masa mula2 kenal apa itu cinta? 

aduhai hebat nya perasaan hati ni..camni citer nyer....

ada budak hensem baru masuk kat sekolah.. hensem yer...so sangat tergoda dengan dia...so kebetulan mummy ni naik bus yang sama dia naik...so tragedis nya dia terpijak kain mummy...so mula la detik itu bermula...siap marah lagi.."oit pehal pijak kain orang nie...tak nampak ker"...so dia diam and senyum jer..pehhhh mata ko ..mencucuk terus kat hati ku....

pastu hati ni dah berkenan siap suru adik cari no hp dia tau...yang kelakar nya da dapat konon salah no hp la kan...tapi sengaja jer..ngada2 kan...so bermula la ber sms ber calling2 lor...

lama tau bergayut..hiihihih masa tu baru tingkatan 4..gatal kan...so dulu guna maxis..mana da topup 10rggt macam sekarang,..dulu kan paling murah rm 60.00...

so cinta pun berputik la...balik sekolah jumpa balik sama...sweet kan..hahahha pastu siap ada buku tau...buku tu setiap hari bertukar..kat buku tu buat luahan hati dan cite la buat apa hari nie...macam diari la...tapi share utk dua hati ni,...konon...

pergi dating paling jauh pun KLCC..g jalan2 tgk wayang..dulu bercinta xda la gatal macam sekarang..dulu nak pegang tangan pun xda yer...selama 9 bulan dapat kekal..pastu putus sebab dia ada perempuan lain..ya allah exam pun abis jatuh..sampai cikgu pun marah tau...

dia main kan hati mummy...dia ada perempuan lain..hihihih kelakar kan..so mummy nak balas balik pe yang dia buat kat mummy siap suru makcik mummy menyamar lagi tau..suru goda dia..then kenakan dia balik kat KLCC.. dia ingat da perempuan hot la nak berkawan dengan dia...so dia pergi tgk mummy bersama makcik mummy yang sporting ni...mummy campak buku tu kat dia sebab x jujur dan buat mummy menangis kerana atas kejahatan mulut dia...

so mummy tinggalkan dia kat klcc dgn tanpa kata apa-apa..mummy berjalan terus bersama kawan lelaki mumy yang berlakon utk menampakkan mummy da berpunya..kelas ko maria

wahhh dram kan...cite first love aku..hihihihih'...

lagu masa first love mummy....

"dua insan..m.naser and yunizar"


haaa..cari la mane den...

"bersuka ria yer..dulu kala "


# sekarang ex gf dia dah berkawan baik pun dengan aku "ala madu den la"..sekarang kami dah ada anak pun... tapi dia masih tak kawin2 lagi smapai sekarang"hihihihi
There was an error in this gadget