Friday, June 10, 2011

DINNER PUN NAK GADUH !!!

En.dady : mumie malam ni kita diet yea...tak yah keluar makan!!!
Pn.mumie : aloor dy...mumie lapoor gileeer....!!!
En.dady : uisyhh kata nak diet...!!!
Pn.mumie : mumie diet sok..janji..!!
En.dady : errrr..maner x tembam..~hehehehehhek..main2 jer..(kang sentap la tu pastu meleret muka masam)..cepat nak makan per...dy malas nak keluar!!!
Pn.mumie :ok, pe susahhh..tak yah kuar..order jer DOMINO...
En.dady : ok bole...tapi ingat jangan nak order mcm aritu sampai tak abis mkn buang jerrrrrr...
Pn.mumie: ok..dy belanja yea...
En.dady : yelaaa..cepat g ambik TAB (kan senang dah ada tab" easyyy~") g order..make own pizza yea..pastu ambik paling skit..jangan membazir!! kang akuuu gak kna abis!!
Pn.Mumie: baik bos.... .hehehe..~


before that pilih mcm-mcm tau!! pastu buang jer...tak larat nk mkn!!

dah pun sampai...ambik yang ada baucer rm 25.. make own pizza take two flavors and add chicken wing!!!


 tapi , tak abis mkn pun sebab en.dady merajuk lorr dn pn.mumie..coz dia ternampak bb yang baru beli..dia sentap sebab beli tak bgtau dia..so semua pizza tu tak abis dimakn pun..berbuang jugak akhirnya!!!!
Dinner kali nie tak best betulll!!!
There was an error in this gadget