Monday, May 9, 2011

ADA PERSAMAAN KER?

tertiba ingat kat my mum.."along cuba cari majalah putri diana mak..mak kemas tak jumpa-jumpa la..bukannya yer apa my mum minat gile kat puteri diana ni.setiap majalah puteri diana my mum ada..nanti klu da jumpa mumie ambik photo majalah tu yea utk kongsi dengan uall..so sajer jer mumie letak persamaan antara mereka berdua ni..katie dan diana..jom layan jer..just formengingati diana yang sangat cantek dan berkaliber nie!!!






p/s:kita tunggu anak raja putra johor pulak kawin yea..kenapa anak sultan johor plak??coz dia masa remaja ehcemmm tueee!!!!

BILIK PUTRIKU ARISSYA

Kelmarin.. mumie mimipi indah..wahhh ..bukan mimpi ada pakwe baru yea..NO nO No.. hahaha tapi mimpi pasal bilik arissya..mummy dah lama sangat nak beli set bilik arissya..tapi tak beli-beli lagi..asyik dok surveyyy jer la kjer den nie..heheheh..dalam mimmpi mummy bilik tu colour pink vs purple...bertemakan bilik bidadri..wahhhh ko tni hebat!!!  sekarang ni dalam perancang mummy nak buat bilik arissya macam dalam gambar ni...arissya msti suka kamar dia nnt!!! but duit apa lagi tong tong la dengan en.dady kita..duit kumPul mu da cukup belum??heheheh apa-apa pun wish me ok supaya dapat tercapai nak buat bilik anak i macam ni!!wahh bukan berangan tau bertekad sebenarnya...!!!!

BILIK arissYA !!!!!
FULL SET
BED "TEMA SWEET DREAM POWER PUFF GIRL "

"STUDY UNTILL NITE"
nie bilik arissya yang akan di make over nanti...!!!
P/S:semuanya rm 3000+++ hahahhaha dah sama harga katil mummie !!!
There was an error in this gadget