Monday, May 9, 2011

BILIK PUTRIKU ARISSYA

Kelmarin.. mumie mimipi indah..wahhh ..bukan mimpi ada pakwe baru yea..NO nO No.. hahaha tapi mimpi pasal bilik arissya..mummy dah lama sangat nak beli set bilik arissya..tapi tak beli-beli lagi..asyik dok surveyyy jer la kjer den nie..heheheh..dalam mimmpi mummy bilik tu colour pink vs purple...bertemakan bilik bidadri..wahhhh ko tni hebat!!!  sekarang ni dalam perancang mummy nak buat bilik arissya macam dalam gambar ni...arissya msti suka kamar dia nnt!!! but duit apa lagi tong tong la dengan en.dady kita..duit kumPul mu da cukup belum??heheheh apa-apa pun wish me ok supaya dapat tercapai nak buat bilik anak i macam ni!!wahh bukan berangan tau bertekad sebenarnya...!!!!

BILIK arissYA !!!!!
FULL SET
BED "TEMA SWEET DREAM POWER PUFF GIRL "

"STUDY UNTILL NITE"
nie bilik arissya yang akan di make over nanti...!!!
P/S:semuanya rm 3000+++ hahahhaha dah sama harga katil mummie !!!

3 comments:

  1. aku ingatkan dah siap...baru nak mencarut...huhu mencarut jeles sbnarnya...

    ReplyDelete
  2. hahhah..tunggu yea..insyallah xda halangan akan siap bilik tuee..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget