Monday, August 8, 2011

NUFFNANG KU BENGGONG LOR!!!

salam,


Entah la aku tgk blog orang semua ada nuffnang..tapi aku punya harammmmmm...ko buat la 100x  tetap juga tak bole..aku pun tak tau kenapa.."kata kawan aku kna hati bersih"hahha xda maknanya..

cuba dan terus cuba pun hampeh xdapattt!! pe lagi aku remove nuffnag tu dari blog aku..puas hati..payah sangat..email bertimbun aku bg tak harammm tak bole jua...

baru jer aku berangan-angan nak berblogging macam RED MUMMY tapi Haraaaammm...bermimipi jer la kau nampaknya..

sekian luahan untuk habiskan sesi petang ku sementara tunggu en.hubby ambik dari keje..


MANGSA FESYEN/RATU FESYEN-GUA.COM

Jumaat lepas bertempat di Hotel Le Meridien, jenama barangan kemas Rafflesia dan Mandalay telah mengadakan sebuah malam gala yang dihadiri lebih daripada 50 selebriti, peragawati serta pereka fesyen. Warna tema malam itu rona keemasan. Seperti biasa, polis fesyen GUA membuat rondaan untuk menyaman mereka yang nampaknya masih kurang prihatin terhadap fesyen.

 Deja Moss yang memakai 'dress'
rekaan Bill Keith bersedia u
ntuk ke ujibakat filem
‘Princess and The Frog”
dan watak yang diidam sudah
tentulah Princess Tiana.
Er, ada had umur tak untuk watak tu?
'Cute'-nya Liyana Jasmay memakai
persalinan Rizman Ruzaini, sesuai dengan personalitinya yang ceria.
Kasut Sergio Rossi miliknya
melengkapkan penampilan ‘elegant party girl'.
Selamat menyambut hari lahir,
Diana Danielle.
Baju gaun kembang ciptaan
Hazwani Osman membuatkan
Di tampak seperti ingin ke parti
harijadinya yang ke-12.
Gaya minimal Hazwani Osman
menyerlahkan penampilan
Intan Ladyana. Tidak
perlu serabut dengan manik
untuk nampak glamour!
Pakaian untuk 'show girl'?
Wajah cantik Rozita Che Wan
seakan-akan tenggelam
di dalam baju emas berkilat
ciptaan Riffai Couture.
Elfira Loy memilih dress
pendek Wanpa dengan
perincian yang minimal.
'Fashionista in the making?
' Masih jauh lagi perjalanannya
ke arah itu tetapi yang pasti,
Elfira atas trek yang tepat.
Ramai memuji penampilan
Irma Hasmie yang dikatakan
sangat manis bila bertudung
walaupun baju rekaan
Hatta Dolmat ini lebih kepada
baju pengantin daripada untuk
ke karpet merah.
Siapa tidak kenal dengan Nasha Aziz?
Pakailah apa sahaja dan pakaian
tersebut tetap akan nampak meletup!
Contoh terbaik rekaan Syaiful Baharim ini.
Hanya Nasha yang mampu memakainya.
Jika diberi pada orang lain mesti tidak sesuai! 
Nasib baiklah model terkenal,
Fazlun ini tinggi orangnya.
Rekaan Zery Zamry ini
membuatkan si pemakainya
nampak seperti ingin ‘terbang’.
Perincian yang terlalu sarat
hinggakan kita mungkin tidak
akan nampak siapkah pemakainya
kerana perhatian akan hanya
tertumpu pada struktur dan perincian
baju tersebut.
Anggun sungguh Natasha Hudson,
hampir sempurna penampilannya pada
malam tu daripada rambut hinggalah
kepada kasut. Antara penampilan
terbaik pada malam tersebut.
Pasangan secocok sama padan,
Norman Hakim nampak segak di dalam kemeja satin Lords Tailor dan Memey
ibarat ratu cantik di dalam dress
ala duyung ciptaan Hazwani Osman.
'What a beautiful couple'.
Bayangkan waktu diaorang kahwin nanti,
lagi meletopkan?

TRAGEDI JATUH

Assalamualaikum,

beberapa hari tak menaip di blog ku (nasinb x bersawang).ewahhh...bukan nyer ape..kandungan dah 3 bulan lebih nie..masih lagi badan sakit-sakit dan demam...tak larat..sumpah..sakit satu badan..ala macam korang demam tapi kali nie aku mengadap da 3 bulan..allah sahaja yang tahu sakit badan dan kepala nie camne...

Pada suatu hari,.,,(deng deng deng),,3 hari diriku Mc(kata melayu cuti sakit) aku demam..tak pegi keje..sumpah masa tu kepala aku nak pecah...aku rehat kat rumah mak aku...so ada hari ahad yang lepas...(ayat aku da macam keling ko)...aku mandikan anak aku...pastu aku tergelincir kat situ  dan menghempap buntut ku..allahuakbar..sakittttnya..nak nagis pun ada...arissya takut tgk aku menjerit..mak aku pun terkejut aku jatuh depan dia...

hari ini, ISNIN...badan aku da sakit..kaki aku da sakit belakang aku da sakit....aku da biasa g urut dlu baru pastu aku g periksa kt klinik..

doakan kandunganku xda pe2 yer.. aku masih menahan sakit....huhuhuhuhuhuhuhuhuhu........


tapi aku xla jatuh terhumban camni..ini lagi sakit KOTTT!!!!

There was an error in this gadget