Wednesday, May 18, 2011

my Weekend!!!

 PEACE
bile isya da pandai buat peace sekarang masa ambik gambar ..wahhhhh pandainyer anak mumie..hehehhehe..teruja mumie dia!!!



GEDIK
ni adik pompuan aku yang gedik (hahahha mesti ko menyirap bile baca nanti) dia nie suka semakkan kan hp kak dia..tapi sebabkan ada gambar ank den terpaksa la aku post kan jugak!!


PIANO
klu la kat umah aku da satu set permainan nie...kat car4 da benda lah nie..tapi takut bile dah beli arissya tak mau main pulak...alatan ni murah jer dalam rm 300 keatas ..buaian jer rm 220..murah kan..tapi mummie nak beli isya keyboard tu..biar pandai main alat muzik..nanti da besar bole mainan kan piano untuk mumie masa ari ibu nanti...waaaahhhh berangan lagi, ko tini!!!errrghhh~



DUA STORY TANPA IKLAN

Pe citernye dua story tu???cuba cite?

  • Mula-mula pasal si boboy dulu...ahad lepas 15-5-2011 nak keluar pastu ternampak la..si  boboy ni tengah tido..punya la kusyok time tido samapi tak sedar mumie ambik gambar sambil tergelak dia tak sedar ko!..boboy ni buat aksi pelik time tido..kelakor..tak caya tengok la sendiri.





  •  Hari isnin plak 15-5-2011 mumie tak kjer cuti teman mak g edar kad kawen adik yang akan berlangsung pada 28-5-2011..so masa edar kad tu ternampak la palak benda pelik dan senget...nak tau per? meh tgk dengan teliliti..rumah tu da senget kan!! tinggal nak roboh jer lagi!!
.




There was an error in this gadget