Wednesday, May 18, 2011

my Weekend!!!

 PEACE
bile isya da pandai buat peace sekarang masa ambik gambar ..wahhhhh pandainyer anak mumie..hehehhehe..teruja mumie dia!!!



GEDIK
ni adik pompuan aku yang gedik (hahahha mesti ko menyirap bile baca nanti) dia nie suka semakkan kan hp kak dia..tapi sebabkan ada gambar ank den terpaksa la aku post kan jugak!!


PIANO
klu la kat umah aku da satu set permainan nie...kat car4 da benda lah nie..tapi takut bile dah beli arissya tak mau main pulak...alatan ni murah jer dalam rm 300 keatas ..buaian jer rm 220..murah kan..tapi mummie nak beli isya keyboard tu..biar pandai main alat muzik..nanti da besar bole mainan kan piano untuk mumie masa ari ibu nanti...waaaahhhh berangan lagi, ko tini!!!errrghhh~



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget