Thursday, October 25, 2012

PRODUK KESIHATAN UNTUK "ONE FAMILY"

Salam semua,

tahu tak anda (wah macam pengacara nona plak) samplemnt sangat penting untuk anda...KENAPA?
camni jer la..saya guna bahasa paling simple...uall yang ladies mesti nak mantain macam anak dara kan....
masalah keputihan, jerawat, kurang tenaga, period tak teratur, kulit kusam, lemah dalam bersama suami, keputihan, perut buncit, senang cite KULIT, MUKA, DALAMAN badan semua ada masalah kesihatan..tipu la kalau ada orang tak makan pe2 samplemnt xda apa2 masalah....

sebelum nak cantik luar nak rebonding rambut o apa2 ingat jaga dalaman dulu....


KIDs:

mesti nak bagi bnyak makanan berkhasiat kan..kan...kismis, kurma, homeopathy...saya  memnag bagi anak saya makan...senang jer madu dari DCL dan Egenius...sangat elok untuk otak mereka..bagi mereka menggunakan otak pada kiri dan kanan ye...anak cepat berjalan, brcakap, minat berlajar IQ tangkap....




 ANak DARA

sangat elok untuk anak dara ...kenapa? dik kalau ada keputihan mesti ada banyak jerawat tau....dik kalau period tu mesti sakit perut kan...kalau period lagi banyak kuar jerawat kan....pastu kulit kenapa kusam nie... colour kulit tak sekata kan....kenapa badan ni berbau yer....kalau nak kawen lagi elok makan sbb apa naik seri muka...seruis....

semua ada jawapan...makan samplemnt dari DCl...

adik makan bidadari, nucell dan nucolonz yer....

sape yang mantap tu mesti nak badan mantain kan....saper yang kurus tu mesti nak maintain tak mau kurus sgt kan...semua ada di satu samplemnt...Qshe...




MAK dARA :

set pantang pun kita ada... makan bidadari untuk dalaman , luka ...cepat kering...xpanas ..susu pun ok jer tak cepat kering yea..paling best pERUT cepat susut.....nucolonz cepat susut berat badan n lawas berat...qshe banyakkan susu n maintain kan badan....nucell kembalikan awet muda....kopi untuk kesegaran masa pantang....

ingat semua samplent yang ualls makan semua ada kesan pada anak..kulit anka cantik and dia pun berat lawas tau....yang penting baby tak kena kuning sebab apa yang kita makan tak panas pun....

Bidadari bagi mak dara ketat balik tau, paling best bertenaga melayan suami...dan air bawah pun suam jer tak la sejuk kak oiii..

BIDADARI+NUCELL+Nucolonz..



NENEK DARA :

nenek dara pun boleh makan tau bIdadari...kan selalu sakit lutut...pastu takut monopos cepat makan bidadadri...melambatkan monopus tau...sehat tubuh badan..kurangkan kolostrol dalam badan...

NUCELL membuang kolestrol dalam darah dan paling best awet muda tau...

ABANG DAN SANG SUAMI:

ADUKA+ KOPI +MADU..... abg dan sang suami...makin kuat, muka berseri, bertenaga, perut pun tak buncit...kulit pun tegang yer....









 contanc mummy UNTUK RUNDINGAN HARGA YEA....

0163405401-tinie
CALL/"WHATSUP "




“CARA merambangkan mata di Supermarket!!!

Tahukah anda (baca ala-ala Ripley’s Believe It or Not), sebenarnya design layout di Supermarket bukan dibuat suka-suka hati je. Ianya dibuat dengan tujuan tertentu, kalau tidak takkanlah ada orang yang buat research tentang ni (cuba cari Supermarket Psychology, The Science of Shopping, dll). Jadi adakah ianya “Penipuan di Supermarket!!!”, seperti tajuk tu…tentulah tidak, ianya lebih kepada trick dan teknik untuk mempengaruhi pembeli untuk berbelanja lebih…
Inilah yang akan mereka lakukan:
  1. Sayur-sayuran diletak di pintu masuk (rasanya tidak berlaku di Malaysia, tapi di barat, itulah kebiasannya). Tujuannya – bila kita nampak sayur automatik kita fikir baik untuk kesihatan dan kita perlu beli (walaupun sayur kat peti ais banyak lagi..hehehe).
  2. Barang-barang penting dan hampir wajib seperti susu segar, diletak di tempat paling hujung (mat salleh kan minum susu segar). Tujuan – benda wajib, mestilah kita cari juga, nak beli susu jer, tapi akhirnya penuh troli kita. Kami fikir, ianya ada kaitan dengan point pertama, kita di Malaysia kurang minum susu segar, jadi sayur dan lauk pauk diletak di hujung, impaknya tetap sama dengan susu segar ni.
  3. Barang yang murah diletak ditempat yang tinggi dan rendah, yang mahal ditengah-tengah (aras mata). Tujuan – kalau yang mahal susah nak diambil, siapa yang nak beli. Barang yang mahal nilah bagi keuntungan lebih.
  4. Kat kaunter bayaran diletak juga barang-barang. Tetapi kebanyakan yang diletak adalah untuk menarik minat anak-anak dan diletak sama paras dengan mata mereka. Tujuan – kalau anak-anak merengek nak gula-gula kat kaunter dan ramai orang, susah juga mak bapak nak menolak…terbang lagi duit aku…hehehe.
  5. Akhir sekali… barang-barang bersifat mentah @ belum diproses diletak dikeliling (dinding-dinding). Barang-barang bersifat diproses diletak di kawasan tengah (makanan ringan, dll). Jadi nak berjimat, dicadangkan kita bershopping dengan mengelakkan lalu ditengah (melainkan kita perlu beli barang tersebut).


hiasan semata2 yea..hehehe



Monday, October 22, 2012

FUTSAL TOURNAMENT !!!

Salam semua,

haritu 20 oktober 2012 mummy ada tournament  kat putrajaya...kami berlatih bagai nak rak...petang bersilih ganti ke pagi...nasib kulit tak hitam yer...kekuatan mummy sangat best....minum bidadari..tenaga power yer..anak dua...go mummy go...

kemenangan tidak berpihak pada kami..huhuhuhu

next year...net ball...

 pilihan colour jersi kami adalah oren.....













sentiasa segar dan awet muda dgn samplemnt dari DCL....biar sehat dalam baru baiki luaran...

hmmmm...mantap kan kan kan......



Thursday, October 18, 2012

HARI KELUARGA ASLAM

1 Oktober 2012 aritu telah di tubuhkan oleh kami2...(orang kuat sepupu-sepupu yang sporting) tubuhnya hari keluarga aslam....

anak mummy arissya..hampehhh...suru masuk semua pertandingan menanngis..menyampah...malu la apa la...
malam tu dady dapat hadiah cabutan bertuah tau..grand prize....handphone tau..best kan...

perlancaraan facebook pun di buat...ASLAM family...LIKE la klu nak tgk gambar and aktiviti kami...

di HOT SPRING....


kanak-kanak makan tembikai

bertape gembirannya arissya bermain...

bertangas di hoT spring..

COMOTTT

GEDIK skit....

Birthday girl

Perlancaran Facebook...ASLAM>>>

REZEKI BISNES DCL

SALAM,

pendek jer ulahan saya...takut nanti ada yang meluat...

saya buat DCL saya dapat hidup dgn lbh selesa dan dapat membeli apa2 saja yang saya ingini dan alhamdulilah saya mampu untuk mendapat seorang bibik, kereta besar dan gadget update n latest..alhamdulilah...







saya happy dengan life saya sekarang sbb di penuhi dgn kebahagianaan...amin...alhamdulilah...



mari-mari buat bisnes bersama DCL....insyallah akan dapat kesenagan dan kecantikan sekali...

MASIH MANTAIN MENYANYI...


salam semua...

Dulu masa anak dara menyanyi g pertandingan dan menyanyi buat persembahan...ni anak  dua pun masih lagi menyanyi,..dan minggu lepas mummy g menyanyi lagi untk buat persembahan untuk puan sri...kelas kan....


2009

2009

2009


2010
2011

2012




PROMoTE ...PROMoTE....BIDADaRI AHLI  RM77 sahaja seumur hidup..cantekkan diri anda bersama bidadari dan samplemnt..percayala saya pengguna tegar tau....!!!!

Tuesday, October 16, 2012

DULU KINI DAN SELAMANYA



Suka menyanyi ..bila suru g school dia nk school music,,...camne...mmg suka menyanyi...
 dulu kini dan selamannya...........




TQ HUBBY.... NEW BABY!!!





Tunggu honda Jazz plak.....bole kan...kan..kan....


waiting my new home....alhamdulilah....


There was an error in this gadget