Thursday, October 25, 2012

PRODUK KESIHATAN UNTUK "ONE FAMILY"

Salam semua,

tahu tak anda (wah macam pengacara nona plak) samplemnt sangat penting untuk anda...KENAPA?
camni jer la..saya guna bahasa paling simple...uall yang ladies mesti nak mantain macam anak dara kan....
masalah keputihan, jerawat, kurang tenaga, period tak teratur, kulit kusam, lemah dalam bersama suami, keputihan, perut buncit, senang cite KULIT, MUKA, DALAMAN badan semua ada masalah kesihatan..tipu la kalau ada orang tak makan pe2 samplemnt xda apa2 masalah....

sebelum nak cantik luar nak rebonding rambut o apa2 ingat jaga dalaman dulu....


KIDs:

mesti nak bagi bnyak makanan berkhasiat kan..kan...kismis, kurma, homeopathy...saya  memnag bagi anak saya makan...senang jer madu dari DCL dan Egenius...sangat elok untuk otak mereka..bagi mereka menggunakan otak pada kiri dan kanan ye...anak cepat berjalan, brcakap, minat berlajar IQ tangkap....




 ANak DARA

sangat elok untuk anak dara ...kenapa? dik kalau ada keputihan mesti ada banyak jerawat tau....dik kalau period tu mesti sakit perut kan...kalau period lagi banyak kuar jerawat kan....pastu kulit kenapa kusam nie... colour kulit tak sekata kan....kenapa badan ni berbau yer....kalau nak kawen lagi elok makan sbb apa naik seri muka...seruis....

semua ada jawapan...makan samplemnt dari DCl...

adik makan bidadari, nucell dan nucolonz yer....

sape yang mantap tu mesti nak badan mantain kan....saper yang kurus tu mesti nak maintain tak mau kurus sgt kan...semua ada di satu samplemnt...Qshe...




MAK dARA :

set pantang pun kita ada... makan bidadari untuk dalaman , luka ...cepat kering...xpanas ..susu pun ok jer tak cepat kering yea..paling best pERUT cepat susut.....nucolonz cepat susut berat badan n lawas berat...qshe banyakkan susu n maintain kan badan....nucell kembalikan awet muda....kopi untuk kesegaran masa pantang....

ingat semua samplent yang ualls makan semua ada kesan pada anak..kulit anka cantik and dia pun berat lawas tau....yang penting baby tak kena kuning sebab apa yang kita makan tak panas pun....

Bidadari bagi mak dara ketat balik tau, paling best bertenaga melayan suami...dan air bawah pun suam jer tak la sejuk kak oiii..

BIDADARI+NUCELL+Nucolonz..



NENEK DARA :

nenek dara pun boleh makan tau bIdadari...kan selalu sakit lutut...pastu takut monopos cepat makan bidadadri...melambatkan monopus tau...sehat tubuh badan..kurangkan kolostrol dalam badan...

NUCELL membuang kolestrol dalam darah dan paling best awet muda tau...

ABANG DAN SANG SUAMI:

ADUKA+ KOPI +MADU..... abg dan sang suami...makin kuat, muka berseri, bertenaga, perut pun tak buncit...kulit pun tegang yer....









 contanc mummy UNTUK RUNDINGAN HARGA YEA....

0163405401-tinie
CALL/"WHATSUP "




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget