Thursday, November 8, 2012

PRE WEDDING ANJE (ADIK)

Salam semua,

alamak lamanya tak update lagi kan...banyak sangat la isu dan ke bz nya mummy ... dgn kes bibikku (hahahha) kes adik nak kawin ni,,,,(huuhu)...

so kat sini mummy punya idea buat pre wedding adik just menggunakan copy and past dari farid kamil dan diana dianell punya pre wedding....adik nak kawein minggu depan...weeee baju mummy tgh di jahit lagi..hihhihihi

mummy sekarang tgh bz nak bawak g poster dan buat banner sekali...

enjoy tgk pic nie yer...









 nantikan gambar mummy pulak yer (gatal kan mesti la aku pun ada pre wedding lagi )
hahahhahahaha....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget