Tuesday, December 11, 2012

LAGU SI HUBBY

Salam semua,

 kenal aina tasmin...ehmmm mula2 tak kenal..husband kata:

daddy: my , pergi tengok youtube ainan tasmin...best la lagu dia...
mummy: pe yang hebat sangat kat budak tu, suru my tgk..
daddy: lagu dia best la my...nanti daddy main kan gitar my nyanyi lagu dia...
mummy: ok...
daddy: my tau..orang yer chantek..lagu pun best..simple je my...
mummy:ok dy....tak payah nak puji sangat..sakit telingga ni dengar/....
daddy: ehmmm...

bile dah gile lagu kan...dia suru mummy nyanyi lagu tu...sampai salinkan lirik lagi...ok..pastu bukan jer daddy jer suka anak dia pun suka...aisyhhh hari2 esya dok daddy main gitar esya nak nyanyi...

tapi bile dah kenal and nyanyi lagu tu..ehhh betul la dy..best gak..simple jer...mcm lagu pompuan tak tau malu..(hahahahahhaha) gurau... tapi mummy jatuh hati lagu yang ainan tasmin nyanyi "150 juta" tapi lirik tu mmg best but lirik tu bukan dari dia tapi dari fynn jamal..nice...!!!




Lirik Lagu 150 Juta: Ainan Tasneem

Untuk kali ke seratus lima puluh juta
Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
“Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?”
“Apa kau buta apa kau pura-pura suka”

Di seratus lima puluh juta kali itu
Di depan semua engkau tarik tangan aku
Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu
Sambil ketawa engkau bilang satu per satu

“Dia mungkin bengis seperti singa”
“Tapi dia nangis tonton cerita Korea”
“Dia mungkin keras bila bersuara”
“Tapi dia jelas jujur apa adanya”

“Aku lagi kenal dia”
Eh dah lebih seratus lima puluh juta kali
Aku pesan padamu apa yang bakal jadi
Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi
Engkau sangat manis aku ini pula dawai besi

Di setiap seratus lima puluh jutanya
Aku pun dalam hati semacam tak percaya
Apa kau lihat pada aku jujurkan saja
Terus kau cubit dagu aku sambil berkata

“Sayang mungkin baran tak kira masa”
“Tapi sayang tahan kalau yang salah saya”
“Sayang mungkin saja keras kepala”
“Tapi sayang manja bila kita berdua”

“Saya kenal sayang saya”
Buat apa di cerita
Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya

Peduli orang kata
Baju ronyok tak apa
Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna

Kalau hati tak ada
Aku lebih bengis dari sang naga
Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa

Kerna aku rimas gedik mengada-ngada
Aku mudah baran tidak semena
Mana boleh tahan angin cemburu buta
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala

Aku punya manja kau saja boleh rasa
Rahsia kita berdua
 

 

PROMOSI PRODUK DCL 2013


Hebatnya kaum adam ada pada ADUKA..


 Sangat bagus dan berkesan sebagai:

- Tonik segera utj tenaga lelaki
 - Melancarkan perjalanan darah
 - Menstabilkan tekanan darah

 - Menguatkan sistem imun
 - Melegakan sakit urat dan pinggang
 - Kaya dengan bahan anti oksida
 - Membantu utk awet muda
 - Mengurangkan tekanan mental
 - Mengelakkan masalah kardiovaskular

Mengandungi komposisi tongkat ali,akar ginseng, ubi jaga, sireh ektsrak kurma dan lain2



Kelebihan:...set jerawat...

 >Mengecutkan jerawat
 >Memudarkan & menghilangkan parut & cela
 >Mengurangkan & menyelesaikan masalah pigmentasi @ jeragat
 >Mengurangkan kedutan
 >Mencerahkan kulit yang kusam/gelap

 >Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
 > Mencerahkan kulit dicelah2 lipatan
 > Memberi kelembapan yang sempurna
 Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan...






Set Bersalin paling terhangat dipasaran..


Tidak panas utk bayi, memperbanyakkan susu badan, menyembuhkan luka bersalin dgn cepat, memberikan tenaga segera, mengembalikan berat badan ideal dlm masa yg singkat..
 Produk berkualiti dari syarikat 100% bumiputera ISLAM..



 Cuba Set Wanita Anggun 

Mahu mengurangkan berat badan??
Mahu mendapatkan figure yg menarik serta aset yg mantap??
Mahu kelihatan awet muda dgn kulit gebu dan tegang??
Mahu merapatkan keintiman hubungan suami isteri??
Mahukan tenaga sepanjang hari?? Ini jawapan pd MAHU anda..




 EGENIUS UNTUK ANAK PINTAR

Egnius merupakan makanan otak dimana ia banyak membantu menyelesaikan masalah seperti pertuturan, meningkatkan minda anak2,mengatasi masalah stress,mengatasi masalah pelupa dan menenangkan fikiran.


CALL ME/WHATSSUP 
MUMMY TINIE 0163405401

There was an error in this gadget